Vrući Chippendalesi dolaze u Zagreb

U sklopu "Break the Rules" turneje, najpoznatija muška plesna grupa dolazi u Zagreb

Vrući Chippendalesi dolaze u Zagreb

VAŽNA NAPOMENA : Gledanje predstave može izazvati ubrzane otkucaje srca te pravi delirij! Nisu samo žene te koje će biti izvan sebe od sreće što se Chippendalesi vraćaju, muškarci će biti jednako oduševljeni! Nekoliko klikova mišem na stranici www.eventim.hr  i oduševite djevojke ili supruge savršenim darom!

15. travnja moći ćete uživati u novom nezaboravnom showu atraktivnih plesača koji će u sklopu turneje >>Break the Rules 2016<< opasno zagrijati Kongresnu Dvoranu Zagrebačkog Velesajma i potaknuti maštu svih prisutnih. Pripremite se za ultimativnu žensku večer i na vrijeme nabavite svoje ulaznice, kako ne bi propustili zabavu godine!

CHIPPENDALESI mogu zapanjiti, zadovoljiti i oduševiti svakim seksi pokretom koji naprave!

Tko su plesači za kojima uzdiše cijeli svijet?

Priča o Chippendalesima započela je 1979. godine u Los Angelesu kad je žensku publiku oduševila grupa muških stripera. Njihov uspjeh je bio eksplozivan. U trenutku su postali fenomen, otvorili klub u New Yorku i počeli raditi na koreografijama koje su povisile temperaturu u svakom kutku svijeta. Kombinacijom plesa, pjevanja i striptiza oduzimaju dah i ubrzavaju puls. Danas su Chippendalesi stalna točka Las Vegasa, gdje im u goste stižu svjetske zvijezde. Trenutačno im društvo radi supermodel Tyson Beckford.

Chippendalesi, koji su profesionalno scenskom produkcijom i fantastičnim koreografijama pomogli da striptiz bude prihvaćen kao oblik zabave i sporta, bez daljnjeg su apsolutni svjetski fenomen. To dokazuju i podaci da su tijekom posljednjih 35 godina nastupili ispred 100 milijuna žena u preko 100 država.  Proputovali su skoro 11 milijuna kilometara i na tom dugom i zahtjevnom putu upotrijebili 56.000 leptir mašni i sa svojih savršeno isklesanih tijela strgali više od 1.2 milijuna majica! Broj žena koji je zbog njih izgubilo tlo pod nogama niti ne računamo. Povećanju tih brojki ćemo s veseljem doprinjeti i u Hrvatskoj! 15. travnja očekujemo veliku navalu dama koje će se zabaviti kao nikad i u potpunosti izgubiti razum!


shimmer fallback


Svoju ulaznicu možete nabaviti po cijenama kako slijedi:

PREMIUM ULAZNICE: 390,00 kn
KATEGORIJA I: 290,00 kn
KATEGORIJA II: 250,00 kn.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te na stranici www.eventim.hr


Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.