Image
Foto: www.profimedia.hr
Keith Urban
Foto: www. profimedia.hr

Keith Urban

S obzirom da su u braku već 16 godina i da zajedno imaju dvoje djece, svakako možemo zaključiti kako je brak country pjevača Keitha Urbana i glumice Nicole Kidman više nego uspješan. Keith se u Nicole zaljubio prilikom prvog njihova susreta, a u jednom je intervjuu rekao i kako smatra da upoznavanje s Nicole nije promijenilo njegov život – već ga je započelo. Naime, upoznali su se 2005., a vjenčali 2006. no na početku im je veza imala ozbiljnih problema. Keith je bio ovisnik o alkoholu i drogama, a na početku je Nicole i varao. Ipak, zahvaljujući svojoj zaljubljenosti u glumicu zaključio je da takav način života mora ostaviti iza sebe te izgraditi novu verziju sebe, koja će biti savršena prema Nicole. Pokazalo se da je to i uspio učiniti, a glumica je sama priznala kako bi za Keitha sve učinila jer joj je on najveći oslonac u životu. Danas žive sretniji no ikad i odgajaju svoje kćeri.

Roberto Benigni
Foto: www.profimedia.hr

Roberto Benigni

Roberto Benigni je slavni talijanski glumac i redatelj kojeg svi pamtimo po legendarnoj ulozi u filmu „Život je lijep“. No, mnogi ne znaju da je on godinama vjenčan s glumicom Nicolettom Braschi. Točnije, u braku su već više od 40 godina, a zajedno su prošli mnoge osobne i poslovne turbulencije. Kako bi se reklo, zajedno su prošli kroz sito i rešeto, a on je ostao uz nju i nakon što je doživjela veliku automobilsku nesreću 2012. koja joj je zauvijek promijenila izgled. Benigni je nedavno, na dodjeli 78. Zlatnog venecijanskog lava održao emotivan govor u kojem je rekao kako sva svoja filmska postignuća uvijek posvećuje svojoj supruzi, koja je jedina zaslužna za svaki njegov uspjeh i novi projekt. „Ti si izvor sve moje snage, oduvijek moja jedina ljubav, uvijek jednako prekrasna i snažna“, rekao je tada Benigni. Inače, par ima i troje djece zajedno.

Princ Harry
Foto: www.profimedia.hr

Princ Harry

Iako zajedno nisu desetljećima, princ Harry i njegova supruga Meghan Markle definitivno su par koji kao da je izašao iz bajke. Američka glumica i britanski princ upoznali su se 2016. na blind dateu na nagovor prijatelja, a njihova je romansa postala iznimno zanimljiva javnosti. Uskoro su najavili zaruke, a potom su se i vjenčali 2018. Danas zajedno imaju dvoje djece, sina i kćer, a princ je zbog svoje Meghan napustio sve što je dobro poznavao - preselio se iz Velike Britanije u Kaliforniju, raskrstio sa svojom obitelji s kojom se oko mnogo toga nije slagao, započeo nov život i u konačnici se odrekao svih svojih prinčevskih povlastica i dužnosti koje je obavljao za monarhiju. Tako mu je oduzeta titula vojvode od Sussexa, a on je pred cijelim svijetom dokazao kako je na kocku bio spreman staviti apsolutno sve ne bi li zadržao ženu koju voli uz sebe.

John Legend
Foto: www.profimedia.hr

John Legend

John Legend je svoju suprugu, bivšu manekenku Chrissy Teigen upoznao 2007., no vjenčali su se tek 2013. godine. Danas imaju dvoje zajedničke djece te se čini kako žive obiteljski, idilični san, a poznati su i kao jedan od najsimpatičnijih parova Hollywooda. Podsjetimo se, upoznali su se na snimanju njegova glazbenog spota, a istu večer završili su zajedno u krevetu. Od tada do danas su nerazdvojni, a u svom su braku proživjeli i neke teške trenutke kao što je bilo prerano rođenje i smrt njihova sina. John je nebrojeno puta u intervjuima rekao kako je njegov recept za uspješan brak mnogo međusobnog poštovanja i podrške.

Jon Bon Jovi
Foto: www.profimedia.hr

Jon Bon Jovi

Iako je ova rock zvijezda na vrhuncu slave definitivno mogla imati sve žene svijeta, Jon Bon Jovi oženio je svoju srednjoškolsku ljubav i ženu koja je uvijek bila uz njega, Dorotheu Hurley. Iako su se poznavali i bili zajedno godinama, pred oltar su došli tek 1998., a u međuvremenu su zajednički podigli i obitelj. Zajedno imaju 4 djece, trojicu sinova i jednu kćer. Bon Jovi je jednom rekao kako je neizmjerno zahvalan što mu je životna družica osoba koja ga je poznavala prije slave i glamura, kao i tijekom velikog uspjeha. Ona mu je pomogla da uvijek ostane stajati nogama čvrsto na zemlji i ne oda se porocima, a on joj zauzvrat nikada nije bio nevjeran.

Hugh Jackman
Foto: www.profimedia.hr

Hugh Jackman

Još jedan holivudski frajer koji je u braku već 26 godina je i Hugh Jackman, poznati Australac koji mami uzdahe žena diljem svijeta. Naime, on je oženjen za Deborru-Lee Furness, također australsku glumicu koju je upoznao na samom početku svoje karijere. 13 godina starija Deborra-Lee glumila je u televizijskoj seriji „Correlli“, na čijem je setu upoznala i Hugha. Ljubav je odmah planula unatoč velikoj razlici u godinama, a par se vjenčao 1996. Od tada do danas uz njihov se odnos nije vezao niti jedan skandal ili holivudska afera, a zajednički imaju i dvoje djece, sina i kćer. Tijekom godina zvijezda „Wolverinea“ nikada nije krila koliko je zaljubljen u svoju suprugu, unatoč tome što su dušebrižnici često imali samo ružne riječi na račun Deborre-Lee Furness, smatrajući da ona nije dovoljno dobra da bude uz ovog holivudskog zavodnika.

Kevin Bacon
Foto: www.profimedia.hr

Kevin Bacon

Kada su se holivudski glumac i glumica Kevin Bacon i Kyra Sedgwick upoznali sada već davne 1987., on je rekao kako je momentalno znao da se radi o ženi njegova života. I dok se on tako zaljubio na prvi pogled, ona je pak imala potpuno drugačiji dojam od Kevinu – nije joj se niti malo svidio. Ipak, nakon dugog udvaranja, vjenčali su se i početkom 1990-ih dobili svog prvog sina. Kasnije su dobili i kćer, a djeca im također kreću njihovim glumačkim stopama. Kevin i Kyra danas su sinonim za stabilan holivudski brak, a zanimljivo je i da je Kevin uvijek bio jako suportivan kada je riječ o Kyrinim poslovnim pothvatima – tako ju je ohrabrio da se upusti u svijet modelinga, ali i da se počne baviti filmskom produkcijom i režijom. Do danas izgledaju zaljubljeno kao i kada su se vjenčali.

Pierce Brosnan
Foto: www.profimedia.hr

Pierce Brosnan

Miljenik žena, Pierce Brosnan, ima brak s 10 godina mlađom suprugom Keely Shaye Smith o kakvom mnogi sanjaju i rijetko koga njihova ljubavna priča neće raznježiti. Par je u braku od 2001., no upoznali su se već 1994. Pierce je svojedobno rekao da ga je upravo njegova sadašnja supruga spasila od depresije nakon tragične smrti njegove prve supruge. Irsko-američki glumac, naime iza sebe ima tragični gubitak prve supruge Cassandre Harris. Njome se oženio 1980., a preminula je 1991. od karcinoma. Koliko je Pierce volio Cassandru, govori i činjenica da je posvojio njezinog sina Christophera i kćer Charlotte, a zajedno su dobili i sina, glumca Seana. Od depresije nakon smrti supruge Brosnana je, kako je jednom sam rekao, spasila upravo Keely s kojom ima sinove Parisa i Dylana. Upoznao ju je u kafiću u Meksiku i zaljubio se, a često dok govori o njoj naziva ju "svojom djevojkom". Kasnije mu je pomogla da prebrodi i kćerinu smrt te je njihova ljubav s godinama sve jača. Keely su mediji često napadali zbog njezine bujne figure, a takve zlobne komentare Brosnan je uvijek nazivao zločestim provokacijama. Snimao je s brojnim ljepoticama, ali nijedna ga nije zanimala osim njegove supruge. "Volim njezinu vitalnost, njezinu strast. Kada me Keely pogleda, uvijek me iznova obara s nogu i osjećam klecanje u koljenima", rekao je Brosnan koji svojim šarmom i ljubavlju prema supruzi osvaja simpatije javnosti godinama.

Steve Carell
Foto: www.profimedia.hr

Steve Carell

Steve Carell je poznati holivudski komičar, glumac i scenarist, a malo je poznato i da je privrženi suprug i otac dvoje djece. Naime, u braku je već više od 20 godina sa svojom suprugom Nancy, a s kojom je dobio i sina i kćer. „Nikada neću zaboraviti naš dan vjenčanja kada sam ju vidio kako mi prilazi pred oltar. Odmah me obuzeo osjećaj spokoja i posvemašnjeg mira, a tako je ostalo sve do danas. Ona me čini sretnim na toliko načina“, prisjetio se jednom prilikom megauspješni Steve. Uz to, iako sama Nancy nije javna ličnost, komičar je više puta rekao kako je za mnoge njegove slavne šale i scene iz serije „The Office“, koja ga je proslavila, zaslužna upravo Nancy koja ga često nasmijava i daje mu ideje koje on pretvori u televizijske i filmske uspješnice.

Supruzi za poželjeti

Vjerni godinama: Slavni frajeri koji pokazuju što je prava ljubav

Iako se često govori kako je u Hollywoodu nemoguće održati pravu i stabilnu ljubav na životu, postoje i oni parovi koji svojim primjerom dokazuju kako su takve tvrdnje u biti netočne. Naime, iako je postotak frajera koji svoje odabranice u nekom trenutku karijere napusti ili krene varati velik, postoje i oni slavni muškarci koji su godinama vjerni svojim suprugama. Predani očevi i glave obitelji, u nastavku otkrij koji su to slavni glumci i glazbenici idealni muževi koji su nebrojeno puta dokazali svoju odanost i privrženost svojim životnim suputnicama.

zena.hr • Foto www.profimedia.hr
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.