Visoke brojke gledanosti

'Večera za 5 na selu' najgledaniji format dana na svim nacionalnim televizijama

Popularnost RTL-ova omiljenog zabavnog kulinarskog showa raste iz dana u dan, a emisija se ponovno može pohvaliti odličnim brojkama gledanosti u slavonskom tjednu 'Večere za 5 na selu'.

Vz5 vizual 2021_2.png

Najdugovječniji kulinarski show 'Večera za 5 na selu' u utorak navečer bio je najgledaniji format u ukupnoj populaciji na svim nacionalnim televizijama. Naime, neobičnu večeru kod slavonskog faraona Stanislava Hudija prosječno je pratilo gotovo 550 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji te je udio gledanosti bio visokih 32.9 posto! A najgledaniji trenutak bio je kad je domaćin Stanislav za kraj svoje večere zaplesao trbušni ples s egzotičnim plesačicama, što je na RTL-u u prosjeku pratilo gotovo 620 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji.

Nakon odličnog otvaranja kulinarskog tjedna s visokim brojkama gledanosti, RTL-u je u prime timeu krenuo s prikazivanjem druge sezone velikog sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu'. Popularni je show također dobro započeo novu sezonu u kojoj su eksperti Iva Stasiow, Sanela Kovačević i Boris Blažinić spojili prva dva para, a obožavatelji su napeto pratili kako će parovi reagirati kad se prvi put ugledaju na vjenčanju. Najgledaniji trenutak prve epizode bio je kad se Gordana Josipović približila „oltaru“ pred kojem ju je čekao budući suprug Bernard Bratović, a njezino razočaranje pratilo je gotovo pola milijuna gledatelja!

shimmer fallback

Nove nastavke sjajnih formata gledatelji će imati priliku pogledati već danas. 'Večera za 5 na selu' s prikazivanjem počinje od 20.15 sati, a zatim slijede dva nova vjenčanja u 'Braku na prvu' od 21.15 sati samo na RTL-u!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.