'Kada sunce sja'

Virtualni Tino Cappuccino u pohodu na top liste! Čista pozitiva

Ovo ljeto donosimo vam jednu posve neočekivanu glazbenu suradnju

Tino Cappuccino

Neven Kepeski, jedan od osnivača Psihomodo popa i Boytronic, alfa i omega ET-ja, udružili su snage na projektu Tino Cappuccino i  baš prvog dana ljeta izbacili su u eter singl „Kada sunce sja“.

Neobično je to što pjesma nije ni „psihomodovska“ niti „ET-jevska“ nego je – veseli dalmatinski pop, a Tino Cappuccino zapravo – ne postoji!

„Umorila nas je priča s koronom, umorile su nas izolacije, samoizolacije, zoomovi, jedna opća „depra“ koja nas prati sada već godinama i 'Kada sunce sja' posljedica je naše želje za napokon nečim pozitivnim, veselim i optimističnim.“, kaže Kepeski. „Falilo nam je sunca, ljeta, morskog plavetnila, druženja i tu smo želju pretočili u pjesmu. U lik Tina Cappuccina 'uvalili' smo sve ono pozitivno za čim čeznemo… Tako pozitivan lik na svijetu ne postoji pa smo ga jednostavno morali izmisliti.“

Neven Kepeski autor je glazbe i teksta, a Boytronic je pjesmu aranžirao i producirao.

„Ovo je moja prva dalmatinska pjesma i trudio sam se, osim leksika, pogoditi i pravi pozitivni ljetni dalmatinski ugođaj…“, kaže Kepeski.

Sam lik Tina Cappuccina vizualno je osmislio  Martin Hrastić, grafički dizajner.

A tko pjeva glavni glas u pjesmi? „To neka ostane naša mala tajna“, kaže Boytronic. „Kako tko? Pa Tino Cappuccino!“, kroz osmijeh dodaje Kepeski.

Pjesmu „Kada sunce sja“ objavljuje RTL Music.

Singl “Kada sunce sja” dostupan je na svim streaming servisima.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.