Velika drama u Westportu!

Druga sezona humoristične serije "AMERIČKA KUĆANICA" na kanalu FOX Life

Velika drama u Westportu!

Nakon što se Katie sa svojom malom i nesavršenom obitelji preselila u novi grad – Westport, njezina svakodnevnica poptuno se promijenila. Odjednom se našla među bogatim, pretencioznim i pomalo arogantnim kućanicama koje čine sve kako bi se prikazale kao savršene supruge i majke. Katie i njezin muž Greg (Diedrich Bader) imaju troje djece – najstariju kćer Taylor (Meg Donnelly) koja se pokušava uklopiti u novo društvo, sina Olivera i Annu-Kat (Julia Butters) koja je miljenica cijele obitelji. Ova vesela obitelj i u drugoj sezoni serije „Američka kućanica“ pokušava pronaći svoje mjesto među pretencioznim stanovnicima Westporta i  prilagoditi se novoj sredini u kojoj je najbitnije biti bogat i popularan. Katie u seriji „Američka kućanica“ kroz glas spikera daje uvid u svoje najdublje, ali urnebesne misli, dok svoj život u ovom zanimljivom predgrađu provodi kao druga najdeblja kućanica u Westportu. Druga sezona serije čija je autorica Sarah Dunn, kreće s prikazivanjem 17. lipnja u 21:00 h na kanalu FOX Life.


Image


U školi se bliži događaj godine – veliki Proljetni ples koji je središnji događaj svakog tinejdžera u Westportu. Katie odluči volontirati na plesu te tako pokazati djeci kako je bitno pomagati zajednici. No, to će joj se vrlo brzo obiti o glavu jer će saznati kako je organiziranje Proljetnog plesa koji mora zadiviti bogate roditelje djece iz Westporta i više nego stresan zadatak. Prikupljanje donacija, odabir teme za ples te čak dovođenje hollywoodskog glumca Nathana Filliona, samo su dio Katieinih zadataka koji će ju dovesti do ruba suza. Osim toga, u susjedstvo se doseljava ekscentrični milijarder sumnjive prošlosti - Spencer Blitz kojeg će u seriji glumiti poznati glumac George Hamilton. Katien sin Oliver odmah će se sprijateljiti s njim, što će zabrinuti Katie i Grega kada saznaju da je Spencer proveo 20 godina u zatvoru…


U glavnim ulogama: Katy Mixon kao Katie Otto, Diedrich Bader kao Greg Otto, Daniel DiMaggion kao Oliver Otto i  Julia Butters kao Anna-Kat Otto.