Plutaj i uživaj

Veličina je bitna: Megalomanski 'luftići' za više ljudi bit će hit ovog ljeta

Golemi luftići u obliku jednoroga, golferskog auta ili glisera sve su što ti treba ovog ljeta - uz kremu za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom i društvom s kojim su odlasci na more nešto što se pamti

alal.PNG
Foto: www.profimedia.hr

Ima još otprilike mjesec dana do početka sezone godišnjih odmora i vrijeme je za pripreme. Ne mislimo pritom na skrušeni odlazak u teretanu i rigorozne dijete bez ugljikohidrata, u kojima zatvaraš oči pred sobom, u bunilu ližeš jagodicu kažiprsta i krišom s kuhinjskog pulta skupljaš i jedeš krušne mrvice koje su ostale iza ukućana. Koji je mazohist smislio dijetu bez ugljikohidrata?! Pa moraš od nečeg živjeti. I imaš pravo!

Image
Pseće radosti

5 najljepših jadranskih plaža koje su 'pet friendly'

Ove godine problematici pristupi na potpuno drugačiji način. Zaboravi na psihofizičku torturu kako bi skinula tih nekoliko centimetara u struku, guzi i bedrima pa sve svoje kilograme i celulit povedi sa sobom na more. Postoji li itko tko ti je odaniji od njih? Ne. Počasti ih onda sladoledom, tjesteninom s kozicama, ćevapima koji su neizostavni dio jadranske gastro ponude. Budi mudra!

Znaš kako kraj golemog frajera izgledaš krhko, sitno i ženstveno? E pa isto tako ćeš izgledati i na golemom luftiću! Razumiješ na što ciljamo? Ovog ljeta investiraj u luftić koji će zauzeti pola uvale, lako je moguće da ćeš za njega trebati i neku dozvolu lokalnih vlasti ili da će ga klinci zamijeniti za napuhanca, no to sve je manje važno, ako ćeš se u njemu osjećati sitno!

Druga dobra stvar je što ćeš na njemu moći ugostiti i frendice ili frajera, daleko od znatiželjnih pogleda s plaže. Pročešljale smo internet u potrazi za megalomanskim luftićima koji će biti totalni hit ovog ljeta i izabrale one na kojima bismo i same rado plutale ovog ljeta, daleko od svijeta. "Ubodi" - i nikako to ne čini doslovno, svoj luftić i budi spremna dignuti sidro kad otkuca zadnji radni sat zadnjeg petka prije odmora.

Napuhane usne

Ako ti je glava više pod vodom, umjesto iznad nje, a nije da istražuješ hrvatsko podmorje roneći, već si samo nevješta u plivanju, pomogni se ovim šarmantnim napuhanim golemim usnama.

Apartman na moru

Luftić koji ima pomoćne luftiće i spremnik za piće zamijenit će i apartman, a time ćeš uštedjeti na ljetovanju. Naš prijedlog ti je da kupite ovaj luftić za šestero i više osoba (stoji 2133,00 kune) i umjesto apartmana, uzmete šator. I tako ćete po cijele dane biti na pučini. Noge možete brćkati u moru. Naravno, pritom treba zaboraviti na Ralje i sve ostale horor filmove inspirirane morskim dubinama.

Golferski auto s resicama

Ovaj šarmantni luftić savršen je za vas dvoje. Dolazi u obliku golferskog auta, natkriven je što je vrlo važno jer će vas zaštititi od sunca. Nas je oduševio ovaj detalj s resicama koje su, po svemu sudeći u modi, što ćeš vidjeti i u nastavku. Stoji 775,30 kuna, snižen.

Image
Foto: Funboy.com

Vas dvije na gliseru

Luftić u obliku glisera s jastukom i spremištem za ručnike, kremu za tijelo i štampu, odličan je želiš li se s frendicom otisnuti na višesatno čilanje na kilometar od obale. S obzirom da stoji 1557,70 kuna, to je sve što će vam, uz dvje litre vode po glavi, trebati na moru.

Image

Golemi jednorog u duginim bojama, 995,80 kuna

Proteklih sezona bili su ultrapopularni plamenci i jednorozi. I dalje su tražena roba na moru, ali predimenzionirani. U ovog stane minimalno šest osoba.

Image
Foto: Sam's club

Kartaški stol

Napuhani stol i četiri stolca sa spremnikom za led u kojem hladiš piće. Savršen rekvizit za odlazak s društvom na more. Naći ćeš ga na stranici samsclub.com za malo više od tisuću kuna. Podijelite li trošak na vas četvero, nije tako strašno.

Image

Mega luftić za četiri frednice

I šećer na kraju! Mega luftić s resicama za četiri najbolje frendice. Želite li nezaboravno ljeto i fantastične Instagram fotke, ovo je luftmadrac koji biste trebale nabaviti. Dolazi u nijansi plave koja savršeno naglašava preplanulu put, a resice su jednostavno neodoljive, baš kao i motivi palmi i životinja na prozirnim bočnim stranama i krovištu. Dolazi s konopima za vezanje, kako biste se usidrile i mogle opustiti bez bojazni da otplutate u maniri stranih turista. Cijena mu je 'prava sitnica', 3000,00 kuna.

Image
Foto: Funboy.com