Uzbudljivo koncertno proljeće: Sting dolazi u Zagreb

Ako epidemiološka situacija bude dozvoljavala čeka nas uzbudljivo koncertno proljeće. Naime, nakon što je svoj dolazak potvrdila latino zvijezda Maluma te Franz Ferdinand, svoj povratak je najavio i legendarni Sting

profimedia-0625238218.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Prije manje od mjesec dana proslavio je 70. rođendan, iza sebe ima 17 osvojenih Grammyja, gotovo nebrojeno hitova, šestero djece i dalje radi punom parom. Naime, legendarni britanski glazbenik Sting objavio je kako je proširio mjesta svoje turneje 'My Songs'  planirane za 2022. godinu. I oduševljeni smo jer je uvrstio Zagreb na svoj popis.

Sting je potvdio kako će u zagrebačkoj Areni nastupiti 21. ožujka. Prije Zagreba nastupit će u Sarajevu, Debrecenu, Budimpešti, a nakon Zagreba nastaviti prema Njemačkoj.

Karte će se u prodaji naći već od petka i to preko sustava Eventim.

Nekadašnji frontman benda Police, već je nastupao u Hrvatskoj- što u Zagrebu, što u Puli i svaki put je oduševio. Ovaj put bi kako stoji u opisu turneje trebao izvesti svoje omiljene pjesme koje su nastale u dugogodišnjoj uspješnoj karijeri.

Osim Stinga svoj dolazak u proljeće 2022. potvrdio je i legendarni band Franz Ferdinand, a po prvi puta u Hrvatsku stiže i latino zvijezda Maluma i to već u veljači.