Urnebesna komedija: "Gospodar vjenčanja"

„Gospodar vjenčanja“ u svim kinima od 15. siječnja 2015.!

Urnebesna komedija: "Gospodar vjenčanja"

Film koji možemo okarakterizirati kao jednom od najiščekivanijih komedija u narednih 365 dana! Radi se o „Gospodaru vjenčanja“ (The Wedding Ringer), urnebesnoj (prostačkoj) komediji s Kevinom Hartom, Joshom Gadom i zvijezdom televizijske serije „Teorija velikog praska“ („The Big Bang Theory“) Kaley Cuoco-Sweeting u glavnim ulogama!

Doug Harris (Josh Gad) simpatičan je, ali društveno asocijalan mladoženja s velikim problemom: njegov dan vjenčanja opasno se približava, a on još uvijek nema kuma. Uz nešto malo manje od dva tjedna koliko mu je preostalo do ženidbe s djevojkom njegovih snova (Kaley Cuoco-Sweeting), Doug potraži pomoć Jimmyja Callahana (Kevin Hart) vlasnika i Predsjednika Uprave tvrtke „Kum d.o.o.“ – kompanije koja osigurava lažne kumove za vjenčanja mladoženjama kojima su isti potrebni. Ono što slijedi je nevjerojatna humoristična šarada dok njih dvojica pokušavaju uspjeti u svojoj prevari, ali i činjenica da se između dvojice do jučer nespojivih tipova rađa pravo prijateljstvo...

shimmer fallbackshimmer fallbackshimmer fallbackFilm „Gospodar vjenčanja“ režirao je Jeremy Garelick, a uz njega scenarij za film napisao je i Jay Lavender (njih dvojica potpisnici su scenarija za odličnu komediju „Prekid“ s Vinceom Vaughnom i Jennifer Aniston u glavnim ulogama).

Iako film „Gospodar vjenčanja“ u domaća kina paralelno s ostatkom svijeta dolazi već 15. siječnja, zbog nevjerojatne količine (prostačkog) humora, široke lepeze otkačenih likova i zanimljive radnje koja gledatelje praktički od prve sekunde uvuče u priču, već sada možemo reći da nas očekuje jedna od najboljih komedija godine!

Ovu odličnu komediju pogledajte u Cineplexx kinima!

shimmer fallbackshimmer fallbackshimmer fallbackshimmer fallbackshimmer fallbackPratite nas
2023. Sva prava pridržana.