Savršena profilna je tu

Zavirile smo u prvi hrvatski selfie room i saznale sve o njemu

Mama i poduzetnica Kruna otvorila je prvi hrvatski selfie room gdje se sa različitim rekvizitima i profesionalnom rasvjetom možeš fotografirati do 'mile volje'

WhatsApp Image 2021-04-20 at 17.03.22 (2).jpeg
Foto: Privatna arhiva

Ova mama i poduzetnica uzela je stvari u svoje ruke i sama napravila scene za fotografiranje s rekvizitima i profesionalnom rasvjetom za sve koji traže mjesto za okinuti novu profilnu

Većina zabavnih aktivnosti su na pauzi zbog pandemijem, a s njima i prilike za dobru fotku. Kruna Josimović, majka dvoje djece i poduzetnica iz Zagreba je zato odlučila otvoriti prvi hrvatski Selfie room na zagrebačkom Velesajmu.

shimmer fallback

Tematske sobe opremljene lijepim pozadinama, rekvizitima i rasvjetom otvorene su za sve željne zabave i selfije

“Pratim svjetske trendove i bilo mi je čudno kako to nitko još nije otvorio kod nas”, objašnjava Kruna. Uredila je prostor i nabavila opremu. A neki od motiva su avion, čarobni vrt i kada puna novca. Ipak, korona je neke planove stavila na čekanje, a neke je promijenila na bolje.

“U ovoj kadi su treble biti žute loptice, no zapele su na carini. Zato smo odlučili napuniti kadu novcem da se ljudi doslovno kupaju u lovi” našalila se Kruna.

Za okinuti dobru fotku, kaže da je najvažnija - zabava.

shimmer fallback

“Ja se beskrajno zabavljam slikajući sebe i svoje cure”, kroz osmijeh govori majka poduzetnica. Uz dvije kćeri blizanke, svaki trenutak provodi na kreativan način. Zajedno vole snimati TikTok videe, koje Kruna u potpunosti podržava, jer smatra da to razvija kreativnost.

“Treba se to i izmontirati, i složiti, i napraviti dobre pozadine i odplesati” kaže Kruna i dodaje kako je izuzetno važan roditeljski nadzor.

Kao prednost nad ostalim lokacijama za fotografiranje, Kruna naglašava privatnost zbog koje korisnici mogu fotografirati dok ne dobiju baš onu savršenu fotku koju žele.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.