U sebi - izaberite voljeti!

Nova ekranizacija ljubavne priče autorice Sumrak sage, Stephenie Meyer od četvrtka, 28.3.2013. u kinima

U sebi - izaberite voljeti!

U sebi, romantično znanstveno-fantastična avantura snimljena prema uspješnom romanu autorice Sumrak sage, Stephenie Meyer, stiže ovog tjedna u sve multiplekse CineStar.

Stephenie Meyer ovog puta postavlja pitanje: Što ako sve što volite izgubite u trenu oka? Kad nevidljivi neprijatelj zaprijeti čovječanstvu da će preuzeti njihova tijela i izbrisati njihova sjećanja Melanie Stryder (Saoirse Ronan) poduzet će sve ne bi li zaštitila one do kojih joj je najviše stalo - a to su Jared (Max Irons), Ian (Jake Abel), brat Jamie (Chandler Canterbury) i rođak Jeb (William Hurt), dokazujući da ljubav može pobijediti sve nedaće novog svijeta. Morate samo izabrati voljeti!


shimmer fallback


U ne-baš-dalekoj budućnosti ljudsko biće i vanzemaljac-okupator u zamci istog tijela bore se za život, za one koje svaki od njih voli i za sudbinu planeta - priča je to filma U sebi, romantične znanstveno-fantastične avanture snimljene prema uspješnom romanu autorice Sage sumraka, Stephenie Meyer.


shimmer fallback


Souls (Duše) su kolonizirale Zemlju - to su vanzemaljci koji iseljavaju ljude iz vlastitih tijela i pretvaraju ih u domaćine za međuplanetarna putovanja. Planet su pretvorile u čist, siguran i miran svijet - ali uz nezamislivu cijenu - većina čovječanstva je izbrisana. Nekolicina, među kojima je i mlada žena Melanie Stryder (Saoirse Ronan) koja se uspjela sakriti, neprekidno se bori protiv zarobljavanja i uništenja.


shimmer fallback


Seeker (tragačica) (Diane Kruger), čiji je posao osigurati ljudska tijela kao domaćine novopridošlicama, zarobi Melanie koja riskira vlastiti život i čudom uspije preživjeti, a Soul (Duša) imenom Wanderer (Lutalica) useli u njeno tijelo. No, kad Seeker (tragačica) pokuša navesti Wanderera (Lutalicu) da iz njenog sjećanja iščupa informacije o ostalim ljudskim skloništima, njena se savjest suprotstavi.


shimmer fallback


Melanie, odbijajući vlastito gašenje, uvjeri Wanderera (Lutalicu) da se vrate njenoj obitelji - to su njen dečko Jared (Max Irons), 11-godišnji brat Jamie (Chandler Canterbury), ujak/stric/tetak Jeb (William Hurt) i ujna/strina/teta Maggie (Frances Fisher).

U pustinjskom skloništu pod zemljom upoznaju se Wanderer (Lutalica) (sad poznata pod imenom Wanda) i Ian (Jake Abel), čovjek kojeg joj je sudbina namijenila da zavoli, čime se stvara nepodnošljiv unutarnji sukob između Wande i Melanie. Wanda izdaje svoj narod da bi Melanie pomogla da spasi svoj, dok Seeker (tragačica) bez predaha traga za njima iz šokantnih, samo njoj poznatih razloga.


shimmer fallback


U filmu glume za Oscara nominirana Saoirse Ronan (Hanna, The Lovely Bones, Atonement), Max Irons (Red Riding Hood, Dorian Gray), Diane Kruger (Inglourious Basterds, National Treasure: Book of Secrets), Jake Abel (Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief, I Am Number Four, The Lovely Bones), Chandler Canterbury (The Curious Case of Benjamin Button), Frances Fisher (Titanic, Unforgiven) i dobitnik Oscara William Hurt (Kiss of the Spiderwoman, A History of Violence).

Feel the women´s power!
Ne propustite CineLady projekciju, 28.03.2013. u 20:30 sati i film U SEBI!
Uz kupnju ulaznice, očekuju vas atraktivni pokloni! Glavni sponzor CineLady večeri, NIVEA, daruje vas proizvodima dok glavni medijski partner časopis „Ženska posla“ svakoj posjetiteljici poklanja časopis.
Pozovite svoje prijateljice, mame, kćeri… uživajte u pravim ženskim filmovima i odličnoj atmosferi u kinima CineStarIZVORNO IME: The Host
REDATELJ: Andrew Niccol
ULOGE: Saoirse Ronan, Diane Kruger, William Hurt
ŽANR: SF triler
TRAJANJE FILMA: 127 minuta
GODINA: 2013
DRŽAVA: SAD

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.