Image
Foto: www.profimedia.hr
Joaquin Phoenix
Foto: www.profimedia.hr

Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix je danas oskarovac i jedan od najslavnijih glumaca Hollywooda, no njegova je obiteljska povijest obilježena teškom tragedijom. Naime, Joaquin i njegov brat River kao djeca su odrastali u religijskom kultu u kojem se djecu seksualno zlostavljalo, a River je javno priznao i da su ih odrasli prostituirali kako bi prehranili svoje obitelji. Uz to, Joaquin je vidio kako mu se brat predozirao 1993. i izgubio život ispred noćnog kluba u New Yorku, a i sam se godinama borio s ovisnošću o alkoholu. Sve u svemu, doista zanimljiv život ispunjen mračnim događajima.

Charlize Theron
Foto: www.profimedia.hr

Charlize Theron

Charlize Theron je oskarovka i jedna od najljepših glumica današnjice, no njezin život nije uvijek bio bajka. Odrasla je u disfunkcionalnoj obitelji, a kada se sa 15 godina vratila iz škole kući njezin je otac prijetio njoj i majci da će ih ubiti sačmaricom. Charlizeina majka se tada usprotivila, ocu uzela istu tu pušku te njega i njegovog brata ubila pred očima 15-godišnje Charlize.

Keanu Reeves
Foto: www.profimedia.hr

Keanu Reeves

Keanua je njegov otac ostavio zauvijek kada je imao samo dvije godine, a majka mu je bila ovisnica o drogama koja se selila i udavala nekoliko puta pa je Keanu proveo djetinjstvo seleći se iz jedne savezne države u drugu. Kada je već postao slavan, upoznao je kolegicu glumicu Jennifer Syme te se u nju zaljubio. Par se zaručio, a čekali su i zajedničko dijete. No, Syme je pobacila u osmom mjesecu trudnoće, a poginula za dvije godine u automobilskoj nesreći. Uz sve to, glumčeva sestra Kim godinama se borila s teškim oblikom leukemije.

Shania Twain
Foto: www.profimedia.hr

Shania Twain

Shania Twain je danas znana kao legenda country glazbe, no dok je odrastala živjela je u teškoj bijedi i siromaštvu. Njezini su roditelji bili vrlo disfunkcionalan par te su se često međusobno fizički obračunavali, a obitelj ponekad danima nije imala što za jesti. Shaina se nebrojeno puta morala umiješati u svađe svog oca i majke i spriječiti teške fizičke sukobe, a kada su joj bile 22 godine i majka i otac su joj poginuli u automobilskoj nesreći. Nakon toga se Shania posvetila glazbi ne bi li preživjela, a uspjela je postati jedna od najuspješnijih country pjevačica svih vremena.

Jennifer Hudson
Foto: www.profimedia.hr

Jennifer Hudson

Diva predivna glasa, Jennifer Hudson, također je proživjela veliku obiteljsku tragediju. Naime, kada je već bila itekako slavna, 2008. je u kuću njezine majke upao suprug njezine sestre te je upucao Jenniferinog nećaka, majku i njezina brata te im svima oduzeo živote. Jennifer je istovremeno i sama postala majka i to samohrana, a morala se nositi i s gubitkom praktički pola svoje obitelji.

Sofia Vergara
Foto: www.profimedia.hr

Sofia Vergara

Po mnogima najseksi dama Hollywooda, Kolumbijka Sofia Vergara, ima mračnu povijest ispunjenu konekcijama s mafijom i drogom. Naime, u Kolumbiji je bila ljubavnica narko bossa, a njezin je brat Rafael 1998. ubijen u Bogoti zbog nepodmirenih računa s mafijom. Također, drugi joj je brat Julio deportiran iz SAD-a zbog višestrukog uhićivanja i problema s drogom, a sama glumica se uz sve te obiteljske probleme suočila i s teškom bolešću. 2000. joj je dijagnosticiran tumor te je prošla kroz nekoliko tura kemoterapije prije no što se u potpunosti oporavila.

Fran Drescher
Foto: www.profimedia.hr

Fran Drescher

Glumica Fran Drescher, koju znamo kao iznimno simpatičnu dadilju Fran Fine, je imala 28 godina kada su silovali nju i njezinu prijateljicu u vlastitom domu, dok je Franin suprug bio u istoj prostoriji vezan i s povezom na očima. Glumica je puno puta otvoreno o tom iskustvu govorila za medije te rekla kako joj je drago da su počinitelji završili iza rešetaka. No, tu nije bio kraj njezinim mukama jer se suočila i sa teškim zdravstvenim problemima. 11 godina nakon silovanja je otkrila da ima rak grlića maternice te je u konačnici morala izvaditi maternicu ne bi li spasila svoj život.

Demi Moore
Foto: www.profimedia.hr

Demi Moore

Demi Moore je njezina majka rodila kada je imala samo 19 godina, a nikada nije ni upoznala svog biološkog oca. Majka joj se preudala, a njezin je očuh postao nasilni alkoholičar koji je sve do svojeg samoubojstva terorizirao Demi i njezinu majku. Kada je imala 17 godina, očuh joj se ubio pred njezinim očima, a majka se godinama nakon tog događaja borila s ovisnošću o alkoholu. Glumica je i s majkom imala velikih problema, pa tako nisu pričale skoro deset godina, a uspjele su se pomiriti taman prije no što je Demina majka preminula 1998.

Oprah Winfrey
Foto: www.profimedia.hr

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey je danas jedna od najbogatijih žena svijeta i stvoriteljica medijskog carstva, no njezin je život u početku bio iznimno težak. Odrasla je na jugu SAD-a u iznimno siromašnoj i mnogobrojnoj obitelji, a priznala je i da je bila seksualno zlostavljana i silovana od svoje 10. godine. Sa samo 14 je rodila svoje dijete, no ono je preminulo zbog preranog rođenja i teške trudnoće. Kada se odvažila krenuti u novinarske vode, Oprah su svi rekli da nikada neće uspjeti na TV-u, no ona je ipak svima dokazala da su bili itekako u krivu.

Nije im bilo lako

Nesalomljivi: Zvijezde kojima je život obilježen teškim tragedijama

Iako nam često životi slavnih faca iz Hollywooda izgledaju kao priče iz bajki, nije uvijek sve tako kako se čini. U našoj današnjoj galeriji ti donosimo priče onih slavnih faca koji su preživjeli velike životne tragedije i probleme, a unatoč svemu uspjeli postati megauspješni. Od života u siromaštvu, preko teškog zlostavljanja pa sve do života u religijskim kultovima - ova naša lista puna je bizarnih i prije svega tragičnih događaja koji su obilježili živote nekih od najslavnijih imena show business industrije.

zena.hr • Foto www.profimedia.hr
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.