Muškarci otvorili dušu

Psssst: Ove stvari nemoj nikada reći muškarcu u krevetu

Muškarci obožavaju dirty talk, ali i romantično šaputanje na uho neće im biti mrsko. No postoje riječi koje nikad, ni pod kojim okolnostima, nijednom muškarcu neće biti seks - donosimo ti, srećom kratki, turn-off popis

profimedia-0175260948.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Strasti su se rasplamtjele, u vrućem ste klinču pod plahtama, obje jurite ka vrhuncu - kad odjednom, ni sama ne znaš kako ni zašto, iz tvojih usta izleti riječ koja nikako nije trebala biti izgovorena. Nastaje neugodna tišina i sve stane - njegovo raspoloženje naglo pada i stvar se više ne da popraviti - sve si uprskala.

Takvi scenariji, srećom, nisu baš česti, jer ima doista malo toga što bi muškarcu usred vatrene igre u krevetu moglo ubiti želju. No, ipak one postoje - riječi koje nikada, ni u kojem slučaju, bez ijedne iznimke ne bi trebale izaći iz tvojih usta ako ne želiš biti totalni partybreaker.

Je li ušao?

Ok, ovo je stvarno svakome jasno, ne možeš muškarcu postaviti ovako grozno pitanje jer mu time jasno daješ do znanja da ne osjećaš ono što bi trebala - i što on misli da osjećaš. Dalje, ova izjava pod veliko pitanje stavlja veličinu njegove opreme - a to je nešto o čemu ni jedan muškarac ne voli spekulirati ni u kojem trenutku dana, a najmanje u ovakvom. Strogo zabranjeno!

Moj bivši je ovo obožavao

Pravilo je jasno: tvoj bivši je onaj kojeg se ne spominje, persona non grata - dok ste u krevetu njegovo je ime tabu. Ako ti se ikad dogodilo da si svog dragog, u žaru strasti, zazvala krivim imenom onda znaš koliko to može neugodno. Na tragu toga, dok ste pod plahtama ne bi trebala uopće govoriti o bivšima - njihovo mjesto je u prošlosti, a ne u tvojoj glavi - a pogotovo im nije mjesto u tvojoj glavi tijekom seksa, Veliki, veliki no-no.

Nije ti baš 'tvrd'

Ovo je scenarij iz noćne more za svakog muškarca: iz nekog razloga (koji vrlo vjerojatno uopće nema veze s tobom), alat nije raspoložen surađivati. Najgore što možeš napraviti je to još dodatno naglasiti. Tvoj će partner tada osjetiti ogroman pritisak i neugodu pa će šanse da će sve završiti kako bi trebalo postati ravne nuli. Ako se dogodi ovakav mlohavi scenarij, ostani opuštena i nemoj pokazivati da te razvoj događaja brine ili čak vrijeđa. Vratite se nekoliko koraka unatrag - na maženje i predigru bez puno drame - i bez suvišnih analiza.

Nisam se istuširala

Kako da ti ovo objasnimo na nježan način: neke aktivnosti u krevetu zahtijevaju svježe istuširane aktere. Da ne nabrajamo koje su to, ako ti se dogodilo da nisi stigla na vrijeme stati pod tuš, možda je najbolje neke stvari preskočiti i pristojno odbiti, umjesto javno obznaniti da nisi oprana . Doista, ponešto je zaista mudrije zadržati za sebe.

To je tako slatko

Sve ima svoje vrijeme, a sada nije trenutak za baby talk - nego za dirty talk. Prije svega, trebaš znati da se tvoj muškarac u krevetu želi osjećati snažno, muževno i moćno. Tepanje i simpatični nadimci kao što su mišić, ribica i ostale životinje mogu biti dio vaše svakodnevne komunikacije za ručkom, ali pobogu, nikako za vrijeme akcije u spavaćoj sobi. I inače, samo da utvrdimo, na tvom muškarcu svašta može biti slatko - ali jedna stvar to nikad i nikako ne smije biti. Pogađaš koja.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.