Tony Cetinski: spektakularan koncert u Areni Zagreb!

Poklon za Dan žena koji se pamti...

Tony Cetinski: spektakularan koncert u Areni Zagreb!

Tony Cetinski, pjevač omiljen među svim generacijama, a posebno među ženama, nakon dvostrukog koncerta 2009. godine, vraća se u Arenu Zagreb pružiti zagrebačkoj publici i fanovima vrhunsku zabavu. Upravo na Dan žena, 08.03.2016., Tony priprema posebno iznenađenje i nevjerojatan scenski spektakl za izuzetan koncertni događaj.

Publika će moći uživati u omiljenim starim hitovima poput: ''23. Prosinac'', ''Blago onom tko te ima'', ''Ako to se zove ljubav'', ''Umirem 100 puta dnevno'', ''Kad žena zavoli'', ''Ja sam zaljubljen'', ''Tebe ne bih mijenjao'', ali i u novim velikim hitovima kao što su ''Krik'' te ''Mjesečar''... Kao predgrupa, pred zagrebačkom će publikom nastupati i grupa ''Pravila igre'', koji su singlom ''Nebo na mojoj strani'', hrabro i uspješno kročili na hrvatsku glazbenu scenu. Osim njih, Tonyu će se pridružiti i neki od najpopularnijih natjecatelja iz prošlogodišnje i ovogodišnje 'The Voice' sezone.

''Zbog velikog poštovanja prema publici, svakim novim koncertom želim im pružiti nešto najbolje do tada te prenijeti pozitivnu energiju koju osjećam. Posebno mi je zadovoljstvo što će mi se kao gosti pridružiti i neki izvođači čija imena neka budu iznenađenje...'' – kaže Tony, ne skrivajući uzbuđenje pred predstojeće koncerte.

Tri dana prije zagrebačkog koncerta, 5. ožujka Tony će zapjevati i u beogradskoj Kombank Areni, dok će 12.03. posjetiti Osijek te 29.04. Split.

Tony Cetinski svojoj brojnoj publici u posljednje vrijeme priprema mnoga iznenađenja.

Jedno od njih je i novi singl naziva ‘Od trnja do zvijezda’, koji i službeno plovi regionalnim radijskim eterom. Poznavajući Tonyja, ne sumnjamo kako neće puno proći, a da singl osvoji osim publike i top liste. Kao i na prethodnom singlu ‘Vjera Nevjera’, tako je i na novom singlu glavni krivac za nastajanje glazbe i teksta, kao i aranžmana hit maker Miro Buljan, dok su zajedno Tony i Miro potpisali produkciju. Sam Tony Cetinski izvršni je producent cijele priče koja nosi naziv ‘Od trnja do zvijezda’.

‘Osjećam da će ljudi prihvatiti ovu pjesmu i da će je pjevušiti dok se voze u autu, kuhaju ručak i da će u svakom trenutku biti rado slušana. Pjesma ima zvuk osamdesetih, izuzetno je radiofonična, a što se tiče tekstova, nekako smo sve stariji i zreliji, pa je i logično da se trudimo što više da bude bolje. Trnoviti put je nešto što je dobro, ali pod uvjetom da se put ne završava u povratku natrag, ali o tome i pjesma govori’, rekao je Tony Cetinski.

Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, a dio iznosa od svake ulaznice bit će doniran udruzi Europa Donna Hrvatska, za kupnju aparata za jednokratno zračenje žena oboljelih od raka dojke.

Naš najpopularniji pjevač u regiji već je osvojio svoje fanove svojom spontanošću i pozitivnom energijom koje, vjerujemo, neće nedostajati ni u Arenama diljem regije, stoga dođite, zabavite se i budite dio ovih koncerata za pamćenje.

Fotografije: Matea Smolčić – Senčar za StoryBook

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.