KAKAV FRAJER

Tko je prezgodan turski glumac za kojim uzdišu žene diljem svijeta?

Za njim uzdišu žene diljem svijeta, a trenutačno ga možemo pratiti u seriji "Ljepša od tebe" na platformi Voyo

IMG_9299.JPG

On je Burak Çelik. Rođen je 21. srpnja 1992. u Istanbulu i da za njim uzidišu žene diljem svijeta. Obara s nogu svojim svjetlim očim i kosom, koje je naslijedio od majke koja je podrijetlom s Balkana. Ima mlađeg brata i sestru i jako je vezan uz svoju obitelj. Burak je u Turskoj najpoznatiji po ulozi u seriji 'Crna ruža' , a trenutačno ga na platformi Voyo možemo gledati u neodoljivoj turskoj uspješnici  'Ljepša od tebe .

Zgodnog Buraka, zapazio je agent dok je radio u očevoj firmi i rekao mu kako bi sigurno mogao uspjeti u glumačkom svijetu. Između ostalog ponudio mu da prijavi na natjecanje za najboljeg modela Turske. Naime, Burakov otac je građevinar i Burak je jedno vrijeme nakon završetka srednje škole radio kod njega u firmi. Shvatio je da ga rad u očevoj firmi ne zadovoljava, pa je pristao prijaviti se natjecanje na kojem je i pobijedio, a poslije je odnio titulu i najboljeg modela svijeta. Bila je to odskočna daska za ovog zgodnog i talentiranog glumca. Burak je nakon toga odlučio kako je njegov životni poziv gluma, pa je otišao i studirati glumu, a počele su 'pljuštati' glumačke ponude sa svih strana. Prvotno je glumio u glazbenim videospotovima. Očarao je 19 godina stariju pjevačicu Hande Yener koja je jedna od najpopularnijih na turskoj glazbenoj sceni. Pojavio se na omotu njezinog glazbenog albuma "Queen" na kojem Hande leži pokraj njega na kauču.

Što se tiče ljubavnog života, zgodni Turčin koji danas ima 31 godinu mudro šuti. Bio je u vezi s kolegicom, turskom glumicom Selen Soyder, ali su se par rastao 2013. godine. Godine 2016. kružile su glasine da izlazi s drugom turskom glumicom, Ozge Gurel, ali te glasine nikada nisu potvrđene. Također su postojale glasine da je u vezi s glumicom Ceren Hindistan, ali ni te glasine nikada nisu potvrđene.

Sada su ga povezivali s kolegicom iz serije 'Ljepša od tebe' Cemre Baysel jer njihova kemija je navodno toliko vidljiva i u seriji, da mnogi navijaju da upravo Burak i Cemre postanu par u stvarnom životu.

Burak živi i radi u Istanbulu, a jedva čekamo ga vidjeti u novoj ulozi jer svaki put izgleda drugačije i donese nešto novo. Dotad seriju 'Ljepša od tebe' gledaj na platformi Voyo!

Image

Dramom ispunjena turska romantična komedija prati Efsun i Emira dok zajedno istražuju prošlost, suočavaju se s nevjerojatnim izazovima i možda ponovno pronađu ljubav dok pokušavaju pomiriti vlastite različite svjetove. Efsun, mlada liječnica iz maloga grada, i Emir, cijenjeni liječnik iz Istanbula, spajaju se zbog neočekivanog razloga: Efsunine davno izgubljene majke. Iako Efsun u početku odbija bilo kakav odnos s majkom koja ju je napustila, Emir joj donosi vijest koja mijenja sve - majka joj umire. Zajedno kreću u avanturu do Istanbula i tamo otkrivaju tajnu koja će im zauvijek promijeniti živote - majka je vlasnica uspješne estetske klinike.

Glavne uloge u turskoj uspješnici'Ljepša od tebe' ('Senden Daha Güzel') tumače Cemre BayselBurak ÇelikBerat YenilmezCihan Ercan i Tugçe Kumral