Image
Foto: www.profimedia.hr
Jennifer Aniston i David Schwimmer
Foto: www.profimedia.hr

Jennifer Aniston i David Schwimmer

Vjerojatno se o niti jednom TV paru nije toliko nagađalo jesu li se voljeli i u stvarnosti kao što je to slučaj s ovo dvoje. Naime, Jennifer Aniston i David Schwimmer kolege su sa seta "Prijatelja", kultne serije u kojoj su glumili ljubavni par. Iako se nedavno govorkalo da su sada zajedno, oboje su opovrgli te glasine te rekli kako nikada nisu bili u ljubavnom odnosu u realnosti - iako su 1990-ih jedno prema drugome gajili nježne osjećaje. Naime, David je rekao kako je već od prve sezone serije bio zaljubljen u Aniston, a i ona je priznala kako se tijekom snimanja zbližila s Davidom te željela biti s njime. No, njihova ljubavna priča ostala je zapisana samo u analima TV-a, jer u stvarnosti svoju romansu nikada nisu podigli na razinu višu od one platonske.

Kim Kardashian i Johnny Depp
Foto: www.profimedia.hr

Kim Kardashian i Johnny Depp

Kim Kardashian slovi za ženu koja može imati bilo kojeg muškarca, no kada je bila tek u ranoj tinejdžerskoj dobi još nije stekla takav imidž. Naime, tih ranih 1990-ih Kim je bila ludo zaljubljena u tada megapopularnog Johnnyja Deppa. Depp je bio seks simbol mlađe generacije te velika filmska zvijezda, a Kim je privukao svojim imidžem zločestog dečka i buntovnika s filmskog platna. Iako Kimina zaljubljenost nikad nije postala ništa više od teen zaluđenosti, ona je javno priznala kako joj je do danas Depp ostao jedan od najprivlačnijih muškaraca Hollywooda.

Emma Watson i Tom Felton
Foto: www.profimedia.hr

Emma Watson i Tom Felton

Zanimljivo je da su na setu filmova o Harry Potteru apsolutno svi muški glumci imali crush na svoju kolegicu Emmu Watson koja je utjelovila Hermione Granger, osim Toma Fletona - u kojeg je pak ona bila zaljubljena! Naime, Tom je u filmovima glumio negativca Dracoa Malfoya, a Emmi se sviđao jer je bio iznimno pristojan, ali i stariji od ostalih dječaka sa seta. No, on Emmu nije gledao na taj način pa joj je njezina prva mladenačka ljubav ostala neuzvraćena. Emma i Tom su danas jako dobri prijatelji, a mi ih jedva čekamo vidjeti u novom "Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts" specijalu.

Keanu Reeves i Winona Ryder
Foto: www.profimedia.hr

Keanu Reeves i Winona Ryder

Keanu Reeves i Winona Ryder miljenici su Hollywooda, a oboje su priznali kako su uzajamno imali crush jedno na drugo tijekom 1990-ih. Njihova je platonska romansa planula na setu filma, a iako se nikada nije pretvorila u pravu ljubavnu priču, oboje su nedavno priznali kako misle da njihovi nježni osjećaji jedno za drugo još uvijek u njima plamte. Nije li to slatko?

Courteney Cox i Jim Carrey
Foto: www.profimedia.hr

Courteney Cox i Jim Carrey

Courteney Cox je priznala kako je u jednom trenutku bila posve zaljubljena u Jima Carreyja. Glumicu je Jim osvojio svojim humorom te opuštenošću, a rekla je i kako je u jednom trenutku smatrala kako je upravo ovaj slavni komičar ljubav njezina života. Na kraju je ispalo da ipak nije tako, jer joj on nije uzvraćao ljubavne osjećaje, ali su srećom sve do danas ostali jako dobri prijatelji.

Jennifer Lawrence i Larry David
Foto: www.profimedia.hr

Jennifer Lawrence i Larry David

Jedna od neobičnijih celebrity zaljubljenosti s ove naše liste je ona oskarovke Jennifer Lawrence u komičara Larryja Davida. Naime, Jennifer je u jednom intervjuu otkrila kako ju je oduvijek fascinirala Davidova osobnost i crni humor te da joj je jedno vrijeme bio posve neodoljiv. U svom stilu, Jennifer se u čak i našalila na svoj račun te rekla kako se jednom prilikom s njim razgovarala te mu dala svoj broj, no nikada joj se nije javio.

Eva Longoria i Ed Sheeran
Foto: www.profimedia.hr

Eva Longoria i Ed Sheeran

Latino zavodnica Eva Longoria javno je priznala kako je, unatoč tome što je predana majka i supruga, u jednom trenutku imala ozbiljan crush na britanskog glazbenika Eda Sheerana. Sheeran je najpopularniji pop izvođač današnjice, a mnogi tvrde da je i jedan od najtalentiranijih glazbenika svih vremena, a očito je upravo to izazvalo kod lijepe Eve to da se malo zaljubi u njega. Eva je priznala medijima da je opsednuta svakom pjesmom koju Ed izbaci te da ju je čak i njezin suprug zaprosio uz pratnju Edove pjesme "Thinking Out Loud". Dakle, radi se o velikoj platonskoj ljubavi koju Eva gaji prema svemu što Ed stvori.

Keanu Reeves i Sandra Bullock
Foto: www.profimedia.hr

Keanu Reeves i Sandra Bullock

Još jedan dokaz da je Keanu Reeves doista ultimativni miljenik žena, bile one slavne ili ne, je i činjenica da je Sandra Bullock u njega bila jako zaljubljena tijekom snimanja njihova zajedničkog filma "Speed" 1994. godine. Sandra je priznala kako je oduvijek prema Keanuu osjećaja veliku privlačnost no da se među njima nikad ništa nije dogodilo. On je komentirao njezine izjave rekavši kako je i ona njemu bila simpatija, ali očito nisu nikada dobro iskomunicirali svoje osjećaje jedno za drugo.

Harry Styles i Jennifer Aniston
Foto: www.profimedia.hr

Harry Styles i Jennifer Aniston

Pjevač Harry Styles poznat je po tome što ruši rodne sterotipe kada je riječ o modi, ali i po tome što voli starije žene. Harry je tako priznao svoju ljubavnu vezu sa znatno starijom Oliviom Wilde, a isto tako je i javno rekao kako je nekoć imao ogroman crush na Jennifer Aniston. Naime, tijekom gostovanja na "The Ellen Degeneres Show" u 2020. Harry je rekao kako mu je prva teen ljubav bila upravo Jennifer koju je gledao kao Rachel u "Prijateljima". Iako ne znamo gaji li još slične osjećaje sigurni smo da bi oni laskali Aniston.

Justin Timberlake i Alyssa Milano
Foto: www.profimedia.hr

Justin Timberlake i Alyssa Milano

Justin Timberlake danas je u braku s ljepoticom Jessicom Biel, a pamtimo ga i po vezama s Cameron Diaz i Britney Spears, no jesi li znala da je on kao dječak bio smrtno zaljubljen u glumicu Alyssu Milano? Naime, lijepa i talentirana Alyssa je krajem 1980-ih i 1990-ih glumila u seriji "Who’s the Boss" koja je bila veliki TV hit, a pratio ga je i tada maleni Justin. Bio je oduševljen Alyssom, a želja da bude s njom mu se ostvarila 2002. kada su nakratko bili u vezi. Iako ljubav nije bila dugog vijeka, ne sumnjamo da je Justin bio presretan što doista ljubuje sa svojom tinejdžerskom simpatijom.

Samo simpatija...

Tajne ljubavi slavnih faca: Tko je za kim potajno patio?

Iako nam se ponekad čini kako je u svijetu celebova sve drugačije no u našem, činjenica je da su i oni samo ljudi s istim potrebama, željama, navikama i slabostima kakve i mi imamo. Celebovi možda jesu bogati i žive u svijetu luksuza i glamura, ali zaljubljuju se jednako često i jako kao i mi, a naša današnja galerija posvećena je upravo tajnim celebrity zaljubljenostima. Naime, pronašle smo deset simpatičnih priznanja poznatih dama i frajera, a koji su fanovima otkrili da su u nekom trenutku života bili snažno zaljubljeni u neku drugu slavnu osobu - bez da je ta osoba to znala. Dakle, dobrodošla u svijet tajnih celebrity crusheva!

zena.hr • Foto www.profimedia.hr
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.