Test osobnosti

Ono što prvo vidiš na slici otkriva što ti je najprivlačnije kod muškarca

Pronašle smo zanimljiv vizualni test osobnosti posebno osmišljen kako bi ti pomogao da brzo procijeniš koje osobine kod partnera potajno smatraš najprivlačnijima

profimedia-0210871146.jpg
Foto: Profimedia

Može biti teško opisati specifične crte osobnosti i karakteristike koje smatramo najprivlačnijim kada su u pitanju izlasci, zaljubljivanja i veze, pa je psihologija koja stoji iza naših razloga zašto osjećamo privlačnost jedna od onih stvari koje obično odbacujemo kada nas o njoj pitaju.

Privlači nas netko i nešto, kažemo. To je jednostavno i ne možemo puno učiniti po tom pitanju, kao što ne možemo kontrolirati ono što vidimo kada gledamo optičke iluzije, ili rezultate koje dobivamo kada radimo test osobnosti. Privlačnost je tako smiješna i prevrtljiva zvijer, a pokušaj da potpuno razotkrimo što nas najviše privlači kod drugih može biti težak zadatak. Srećom, postoje testovi osobnosti koji nam govore što smatramo privlačnim u partneru.

Image
Test osobnosti

Ono što prvo vidiš na ovoj slici otkriva za čime potajno žudiš u ljubavi

Naša neobjašnjiva privlačnost prema nekome može ostaviti druge da se pitaju stvari poput "zašto?", a ponekad zaista ni mi sami nemamo pojma. Jer ponekad, svatko od nas je privučen ljudima iz razloga koji su izvan našeg razumijevanja.

Ali to više ne mora biti tako. Kad je riječ o otkrivanju toga koje neobične osobine osobnosti na tajanstven način privlače tvoju pozornost, pronašle smo zanimljiv test osobnosti posebno osmišljen kako bi ti pomogao da brzo procijeniš koje osobine kod partnera potajno smatraš najprivlačnijima.

Test ne može biti lakši. Jednostavno pogledaj sliku ispod i mentalno zabilježi prvi detalj koji primijetiš. Zatim u nastavku saznaj što ovaj test utemeljen na optičkim iluzijama otkriva o osobinama koje smatraš najprivlačnijim kada su u pitanju ljubav i odnosi.

Ako si prvo vidjela ženu na stijeni…

Ako si prvo vidjela ženu na stijeni kada si pogledala sliku, osobina osobnosti koju potajno smatraš najprivlačnijom je taština.

Ne možeš si pomoći. Padaš u nesvijest nad nekim tko prije svega pada u nesvijest nad samim sobom. Ima nešto u njegovom dobrom izgledu kao da je ispao iz časopisa i stilu punom šepurenja poput pauna što te privlači sve bliže i bliže.

Upamti da se samopouzdanje razlikuje od taštine. Dobro je vjerovati u sebe i voljeti sebe, ali moraš napraviti mjesta i za druge ljude u svom srcu.

Ako si prvo vidjela jedrilicu…

Ako si prvo vidjela jedrilicu kada si pogledala sliku, osobina osobnosti koju potajno smatraš najprivlačnijom je buntovnost.

Zavidiš onim ljudima željnim avanture koji, čini se, ne brinu previše o tome da ostave sve svoje odgovornosti iza sebe i krenu u svijet.

Njihova odvažnost je svakako privlačna, ali ako su voljni ostaviti sve iza sebe, to bi moglo značiti i da će tebe lako ostaviti iza sebe…

Ako si prvo vidjela lice muškarca…

Ako si prvo vidjela lice muškarca kada si pogledala sliku, osobina koju potajno smatraš najprivlačnijom je stoicizam.

Duboko si emocionalna i izražavanje tih emocija ti je važno, ali želiš da tvoj partner bude drugačiji, netko tko će ti biti potpuna podrška, skrivajući vlastite osjećaje dok ti pomaže u upravljanju tvojima.

Biti jak i podržavati ne mora značiti zatvaranje ili potiskivanje osjećaja. Možeš pronaći snažnog partnera koji je također izuzetno u kontaktu sa svojim osjećajima. I iskreno, i ti bi trebala biti uz njega također.

Ako si prvo vidjela most u daljini…

Ako si prvi vidjela most i brodove u daljini kada si pogledala sliku, osobina koju potajno smatraš najprivlačnijom je vatrena narav.

Ne voliš ljude koji dopuštaju svojim osjećajima da ih progutaju, i dobrim i lošim. Možda si samo gledala puno (i previše) filmova koji promoviraju loše stereotipe u vezama. U svakom slučaju, partner s temperamentom je netko koga ćeš sigurno željeti.

Svi se s vremena na vrijeme naljutimo. Ako postupamo na pravi način, potpuno je zdravo i normalno. Ako tvoj partner razumije ovo, super. Ali ako te njegova vatrena narav ikada natjera da se uplašiš, to definitivno nije dobra vijest.