Stiže novi epski nastavak 'Jurskog svijeta'

Ovog ljeta doživite Jurski svijet: carstvo, epski završetak Jurske ere u kojoj se po prvi put udružuju dvije generacije.

Jurrassic World Dominion 7.jpg

Chrisu Prattu i Bryceu Dallasu Howardu pridružuju se tri glavna lika iz prvog filma Jurski Park (1993.), Grant (Sam Neill), Ellie (Laura Dern) i Malcom (Jeff Goldblum).  Zajedno morat će udružiti snage kako bi spasili svijet jednom zauvijek.

Od arhitekta i redatelja Jurskog svijeta Colina Trevorrowa, Carstvo se odvija četiri godine nakon što je Isla Nublar uništen. Dinosauri sada diljem zemlja žive zajedno s ljudima. Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvijek, hoće li se čovjek održati na vrhu hranidbenog lanca, a kojeg trenutno dijele s najstrašnijim stvorenjima u povijesti.

shimmer fallback

Jurski svijet: carstvo, od Universal Picturesa i Amblin Entertainmenta, pokreće franšizu vrijednu više od 5 milijardi dolara na smion, neistražen teritorij, s nikad viđenim dinosaurima, vratolomnom akcijom i zapanjujućim novim vizualnim efektima.

shimmer fallback

U filmu se pojavljuju novi članovi glumačke ekipe DeWanda Wise (She's Gotta Have It), Mamoudou Athie, nominirani za nagradu Emmy (Arhiv 81), Dichen Lachman (Agents of S.H.I.E.L.D.), Scott Haze (Minari) i Campbell Scott (The Amazing Spider-Man 2). Povratna glumačka postava filma uključuje BD Wonga kao dr. Henryja Wua, Justice Smitha kao Franklina Webba, Daniellu Pinedu kao dr. Ziu Rodriguez i Omar Syja kao Barryja Sembenèa.

Jurski svijet: Carstvo režirao je Colin Trevorrow, koji je Jurski svijet  iz 2015. doveo do rekordnih 1,7 milijardi dolara na kino blagajnama. Scenarij potpisuju Emily Carmichael (Battle at Big Rock) i Colin Trevorrow iz priče Dereka Connollyja (Jurassic World) & Trevorrowa, temeljene na likovima koje je stvorio Michael Crichton. Jurski svijet: Carstvo produciraju priznati producenti franšize Frank Marshall p.g.a. i Patrick Crowley p.g.a. a izvršni producenti su legendarni, Oscarom nagrađeni kreator franšize Steven Spielberg, Alexandra Derbyshire i Colin Trevorrow.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.