Emotivni Stefan

Stefana su iznervirala pitanja prijatelja, pa puknuo i rasplakao se

Hoćete li biti zajedno? Što će se dogoditi nakon showa? Jeste li vi sad zaljubljeni?

Ova pitanja iznervirala su Stefana, koji je zbog toga puknuo pred kamerama. Trebala je to biti zabavna večera s prijateljima, a na kraju se pretvorila u debakl.

"Smatram da se on bojao mog odgovora jer je on preuzeo inicijativu referirajući se na moj razgovor s ekspertima gdje sam ja rekla kako se jako bojim odnosa i nečeg više s bilo kime. Nije htio da ispadne da je odbijen, a vjerojatno ne shvaća moje emocije prema njemu", rekla je Lorena. Konkretno, Stefan je rekao kako hipotetski ne vidi budućnost s Lorenom, a ona je rekla kako je vidi. Nakon nekoliko trenutaka, Stefan se ustao i izašao iz prostorije, a kasnije je u izjavama i pustio suzu. Tvrdi da ga je kum s pitanjima uvalio u probleme.

"Ne želim pričati o tome", rekao je Stefan.

"Njegova reakcija me apsolutno iznenadila, mislila sam da ću prije ja puknuti nego on. Kako je on reagirao, to me definitivno iznenadilo", rekla je Lorena.

Oglasio se i kum. "Stefan je imao obrambeni stav gdje je htio zaštiti Lorenu, a i sebe. Razumijem da neke osjećaje želi sačuvati za sebe", rekao je.