Ljubavna iskušenja

Zavedi me, razvedi me: Slavni parovi koji su se vjenčali dvaput s istom osobom

Svaka ljubav ima svoja pravila, a brakovi ovih slavnih parova bili su ispunjeni strašću i skandalima. Toliko su se voljeli/mrzili da su i više od jednom bili u braku

BeFunky-collage.jpg
Foto: Profimedia.hr

Ljudi se zaljubljuju, ulaze u veze, a ljubavi se prekidaju. I život ide dalje u potrazi za nekom novom srećom. Slavni parovi, pogotovo holivudski, često su poznati po svom kaotičnom ljubavnom životu, no neki od njih su otišli korak dalje i svoju ljubav čak nekoliko puta pokušali dokazati pred zakonom.

Image
Velike ljubavi

Za ljubav ne treba papir: Slavni parovi koji se nikada nisu vjenčali

Voljeli su se, prekidali, opet voljeli i čak nekoliko mislili da će im ljubav biti jača ako je nakon razvoda ponovno potvrde pred matičarom. Ovakve ljubavi ne događaju se samo danas, i stari Hollywood je bio prepun ljubavnih zavrzlama. Tako su Elizabeth Taylor i Richard Burton vjerojatno najpoznatiji par koji se vjenčao dva puta. Iako se ljepotica ljubičastih očiju udavala i prije i poslije njega, njihova ljubav jedna od najvećih holivudskih ljubavnih priča.

A tko je još pokušao ojačati svoju ljubav s više vjenčanja - saznaj u nastavku.

Megan Fox & Brian Austin Green

Ovo dvoje slavnih holivudskih glumaca upoznali su se na radnom mjestu, na snimanju humoristične serije Hope & Faith. Njihova ljubav je planula 2004., zaručili su se dvije godine kasnije, a vjenčali 2010. na Havajima. U braku su dobili dvoje djece i sve je izgledalo idilično, no nakon pet godina Megan je predala papire za razvod. Ipak su odlučili dati drugu priliku svom braku, a nakon pomirbe dobili su i treće dijete. Međutim njihov brak nije mogao preživjeti sve probleme te su se rastali 2020., a razvod finalizirali 2021. Oboje su nakon toga krenuli dalje, zajedno se brinu za troje djece, ali svoju sreću su potražili u naručju drugih ljudi.

Elizabeth Taylor & Richard Burton

Ljubav Elizabeth Taylor i Richarda Burtona jedna je od najvećih u filmskom svijetu, ali i najkompliciranijih. Britanski glumac i Elizabeth upoznali su se 1961. na snimanju filma Kleopatra i imali aferu koja je postala veliki skandal jer su tada oboje bili u braku. No iako ih javnost osuđivala, a paparazzi pratili u stopu, oni su svoju ljubav ozakonili 1964. godine. Međutim, iako nisu mogli jedno bez drugoga, teško im je bilo i kada su bili zajedno. Brak je bio prepun svađa, prevara i pića te su se razveli nakon deset godina. Ipak velika ljubav se teško zaboravlja pa su se opet vjenčali nakon godinu dana, ali su se javili stari problemi i par se udaljio, razveli su se nakon samo šest mjeseci. I dalje su bili u kontaktu zbog djece, ali i voljeni iako više nisu nikada nisu obnovili svoju ljubav.

Pamela Anderson & Rick Salomon

Jedna od najseksipilnijih plavuša malih ekrana Pamela Anderson ostala je zauvijek zapamćena po ulozi u seriji "Spasilačka služba", ali i po svom burnom ljubavnom životu. Kanađanka je bila u braku četiri puta, ali s Rickom Salomonom bila je dva puta u braku. Pamela i profesionalni igrač pokera upoznali su se u Las Vegasu i vjenčali se 2007. godine, ali su se i razveli dva mjeseca kasnije. Sedam godina kasnije, opet su se odlučili ozakoniti svoju ljubav, ali i ovaj brak je bio kratkog daha. Šest mjeseci kasnije Pamela je predala papire za razvod, a ljubavnu sreću potražila u novim brakovima.

Melanie Griffith & Don Johnson

Melanie Griffith i Don Johnson imali su vrlo neobičan početak ljubavi. Upoznali su se na filmskom setu kada je ona imala 14 godina, a on 22 godine. On je odmah bio očaran njezinom ljepotom, a njezina mama, slavna glumica Tippi Hedren, nije bila sretna zbog toga. No počeli su živjeti zajedno kada je Melanie imala samo 15 godina, a na njezin 18. rođendan su se zaručili. Vjenčali su se godinu dana poslije, ali i razveli šest mjeseci kasnije. Oboje su dalje nastavili sa životom i pronašli nove partnere, ali su se opet zbližili 1989. godine i stali pred matičara, a u drugom braku dobili su kćer Dakotu, danas slavnu glumicu. Ipak, pet godine kasnije shvatili su da nihov brak ne može preživjeti nepremostive razlike i razveli su se.

Gladys Portugues & Jean-Claude van Damme

Veliki akcijski junak Jean-Claude van Damme i Gladys Portugues prvi put su se vjenčali 1987. godine. Ubrzo nakon toga dobili su dvoje djece, ali su se razveli pet godina kasnije. Njihova razdvojenost trajala je sedam godina, nakon toga su se opet vjenčali 1999. godine. No Gladys je opet predala papire za razvod 2015. godine, ali su se uspjeli pomiriti prije razvoda. Njihova ljubav je i dalje bila burna, a akcijski junak rekao je da još nekoliko puta razmišljao o razvodu, ali da je njegova ljubav prema supruzi prevelika.