Ugrabi priliku

Savršeni, a sami: slavni stariji od 40 koji još uvijek nisu pronašli pravu ljubav

Iako su zgodni, bogati i popularni – ni slavni nisu imuni na ljubavne probleme, dapače, holivudske veze često su kratke i burne pa mnoge zvijezde radije biraju ostati solo

profimedia-0636163182.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Ljubav zna biti prilično komplicirana – a pogotovo je tako ako si slavna osoba. Nije tajna da slavni često muče muku s tim da održe svoje veze i brakove, što je jedna od nuspojava života pod stalnim svjetlima reflektora. Svaki njihov korak prate budne oči javnosti gladne skandala, pa ljubav u Hollywoodu nerijetko ne uspije položiti test vremena. Rezulatat su brzinski brakovi koji završe brže nego što su zapoečli, kao što je onaj između Britney Spears i Jasona Alexandera - trajao je rekordnih 55 sati.

Image

Ali treba imati razumijevanja jer nije lako skrivati intimu od znatiželjnih obožavatelja i vjerojatno je ovo glavni razlog zašto su se mnoge ljepotice i ljepotani s crvenog tepiha odlučili sakriti od Kupidona i njegovih 'opasnih' strjelica - iako su već otpuhali svojih okruglih 40 svijećica na rođendanskoj torti.

Image
Sve im dobro stoji

Dužina je ipak bitna: Slavni muškarci s dugom kosom koji su neodoljivi

Ako si solo, slavne dame koje žive samačkim životom mogu ti biti inspiracija i dokaz da ne moraš završiti kao crazy cat lady samo zato što si odlučila biti single - a nije se loše informirati ni koji su slavni frajeri samci. Možda nećeš vjerovati, ali evo koje super hot zvijezde još čekaju na onog ili onu pravu (možda na tebe?):

Milo Ventimiglia

Dobra vijest za sve nas, nagrađivani glumac kojeg se sjećamo kao fatalnog Jessa iz Gilmorica još je 'na tržištu'. Zgodni 44-godišnjak imao je nekoliko dugoročnih veza s kolegicama sa seta, ali još ni jednu nije odveo pred oltar.

Charlize Theron

Prema mnogima, jedna od najljepših žena Hollywooda ima 46 godina, a pored sebe nema muškarca. Kao samohrana majka posvojila je dvoje djece, kćerke Jackson i August. Ova oskarovka nije nikad bila u braku, ali ima iskustva s dugim vezama - posljednji odabranik njena srca bio je slavni glumac Sean Penn.

Alexander Skarsgård

Na sreću brojnih obožavateljica, markantni švedski glumac koji je svoju karijeru počeo ulogom u komediji Zoolander nema suprugu - a trenutačno ni curu. Mi smatramo kako je ovaj 44-godišnjak prava prilika!

Diane Keaton

75-godišnja glumica nikada nije uplivala u bračne vode, a baš poput kolegice Charlize Theron posvojila je dvoje djece. Zanimljivo je da je Diane bivša slavnog redatelja i glumca Woodyja Allena, a zagovornica je pronalaženja sreće u samačkom životu iako nije odustala ni od ideje da se jednog dana skrasi.

Adrian Grenier

Zgodni 45-godišnji glumac meksičkog podrijetla zvijezda je nove hit-serije Clickbait, a kako se čini trenutačno se skroz fokusirao na karijeru, iako se već godinama spekulira kako je u vezi s menadžericom Roemmele Jordan - ipak, na njegovoj ruci još nema prstena.

Queen Latifah

Slavna pjevačica i glumica trudi se svoj privatni život sakriti od očiju javnosti, ali je poznato kako nikad nije stala pred oltar. Ova snažna i samopouzdana 51-godišnjakinja izjavila je kako joj ideja udaje nije mrska, ali potencijalni muž bi je najprije trebao 'izuti iz cipela'.