Image
Foto: Profimedia.hr
Brendan Fraser
Foto: www.profimedia.hr

Brendan Fraser

Nevjerojatna transformacija glumca Brendana Frasera obožavatelje je itekako iznenadila, a nakon izbivanja sa scene vratio se u punom sjaju, i to u filmu "Kit", gdje glumi pretilog muškarca. Nakon problema sa zdravljem i teških životnih situacija omiljeni se glumac vratio na velika platna, a najbolje ga pamtimo kao zgodnog "Georgea iz džungle" i kao glavnog glumca u filmovima "Mumija" i "Povratak mumije".

Val Kilmer
Foto: Profimedia.hr

Val Kilmer

Još jedan glumac koji se itekako promijenio od početka svoje karijere definitivno je i Val Kilmer, kojeg najbolje pamtimo po ulozi Icemana u "Top Gunu". Ovaj američki glumac karijeru je započeo još u osamdesetim godinama, kada je slavu stekao u komedijama kao što su "Strogo povjerljivo" i "Pravi genije", a zamijenio je i Michaela Keatona u ulozi Batmana u filmu "Batman zauvijek".

Pierce Brosnan
Foto: www.profimedia.hr

Pierce Brosnan

Irsko-američki glumac najpoznatiji je po ulozi Jamesa Bonda, kojeg je igrao u četiri filma, a trenutno ga gledamo u filmu "Black Adam". Slavni holivudski glumac postao je srebrni lisac i u potpunosti se transformirao, a čak je i pustio bradu, no i dalje osvaja srca žena diljem svijeta.

Matthew Perry
Foto: www.profimedia.hr

Matthew Perry

Sve nas je osvojio ulogom Chandlera Binga u "Prijateljima", u kojima je glumio punih deset godina, od 1994. do 2004. Matthew Perry nakon "Prijatelja" ostvario je tek nekoliko značajnih uloga, no itekako se promijenio na veliku žalost brojnih obožavatelja. Sve je to bila posljedica ovisnosti o lijekovima i alkoholu, no i danas ga volimo i pamtimo kao popularnog Chandlera.

John Travolta
Foto: www.profimedia.hr

John Travolta

Nekadašnji zavodnik dulje crne kose danas je potpuno ćelav, no i dalje osvaja naša srca. John Travolta osvojio nas je još u sedamdesetim godinama, ulogama u filmovima "Briljantin" i "Groznica subotnje večeri", nakon čega je nanizao još brojne zapamćene uloge, poput one u Tarantinovu filmu "Pakleni šund". Nakon smrti supruge Kelly Preston 2020. odlučio je pauzirati karijeru, no uskoro ćemo ga gledati u filmu "Paradise City".

Johnny Depp
Foto: www.profimedia.hr

Johnny Depp

Prvo je punio stupce zbog suđenja, a zatim nakon promjene imidža kada je iznenada obrijao, no Johnny Depp bio je i ostao dugokosi zavodnik, s bradom ili bez nje. Poznat po ulogama neobičnih i ekscentričnih likova, Depp je nanizao brojne uspješne filmove, a iako se trenutno posvetio glazbi, jedva ga čekamo vidjeti u nekoj novoj ulozi.

Mel Gibson
Foto: www.profimedia.hr

Mel Gibson

Američko-australski redatelj i glumac Mel Gibson još od kraja sedamdesetih osvaja srca brojnih obožavateljica svojim plavim očima, a godine su ga itekako promijenile - rekle bismo nabolje. Afirmirao se kao glumac u serijalima "Pobješnjeli Max" i "Smrtonosno oružje", a režirao je i Oscarom nagrađeni film "Hrabro srce".

Chris Evans
Foto: www.profimedia.hr

Chris Evans

Glumac Chris Evans karijeru je započeo ulogama u televizijskim serijama, no najviše ga pamtimo po ulogama u Marvelovim serijalima "Kapetan Amerika" i "Osvetnici". I on se uvelike promijenio od početka karijere, no definitivno izgleda bolje nego ikad prije.

Promijenili su se, no i dalje ih volimo

Neprepoznatljivi: Ovi slavni frajeri izgledaju potpuno drugačije nego na početku karijere

Sve oko nas se mijenja - ljudi, mjesta, lica, godišnja doba. Sve se mijenja, pa tako i naši omiljeni celebovi koji danas izgledaju potpuno drugačije nego na početku svoje karijere. Neki od njih ostarjeli su, neki su promijenili frizuru ili boju kose, a neki su promijenili stil, no i dalje osvajaju svijet svojim talentom i imaju brojne obožavatelje. Danas smo se odlučile prisjetiti nekih glumaca koji su se promijenili i izgledaju potpuno drugačije nego na početku karijere, no mi ih i dalje volimo - od Matthewa Perryja do Piercea Brosnana.

N.B.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.