Prvo i posljednje

Jedno, ali vrijedno: Slavne dame koje su ponosne majke jednog djeteta

Mnoge poznate dame ponosne su mame djece jedinaca. Neke više nisu mogle zatrudnjeti, druge su odlučile posvojiti dijete, a neke pak su naprosto odlučile da im je jedno dijete dosta

profimedia-0349717510.jpeg
Foto: Profimedia.hr

Životi slavnih zvijezda oduvijek su intrigirali javnost. Često se piše o slavnim damama koje su javno progovorile o tome kako ne žele djecu, a postoje i one koje su odlučile imati samo jedno dijete.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
I nikada se nisu predomislile

Bez žaljenja: Pet slavnih žena koje su oduvijek znale da ne žele djecu

Odluka o imanju samo jednog djeteta često se osuđuje kao i ona kada netko odluči ne imati djecu. Mnogi misle kako je to sebično, a u mnogim kulturama potiče se imati više djece. Kako god bilo, odluka o tome hoće li netko imati djecu ili ne, kao i ona broju djece, privatna je stvar i tiče se samo para koji tu odluku donosi.

Nažalost, u društvu postoje brojne predrasude o djeci jedincima koje su posve pogrešne, a čak su i istraživanja pokazala da su jedinci sretniji od djece koja imaju braće i sestre.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema ništa loše u tome kada netko odluči imati samo jedno dijete, a mnoge slavne dame ponosne su mame djece jedinaca. Neke više nisu mogle zatrudnjeti, druge su odlučile posvojiti dijete, a neke pak su naprosto odlučile da im je jedno dijete sasvim dovoljno. U nastavku otkrij koje to slavne mame imaju samo jedno dijete.

1/11

Možda će te zanimati

Image
LJUBAV JE PRED VRATIMA

SRETNA 2024.- Horoskopski znakovi koji će pronaći ljubav do kraja ove godine

Image
PROSINAC U KINO DVORANA

Beyoncé, Maria Callas, Orašar i filmski doček nove godine – čarolija ovog prosinca u Cinestaru!