Prvo i posljednje

Jedno, ali vrijedno: Slavne dame koje su ponosne majke jednog djeteta

Mnoge poznate dame ponosne su mame djece jedinaca. Neke više nisu mogle zatrudnjeti, druge su odlučile posvojiti dijete, a neke pak su naprosto odlučile da im je jedno dijete dosta

profimedia-0349717510.jpeg
Foto: Profimedia.hr

Životi slavnih zvijezda oduvijek su intrigirali javnost. Često se piše o slavnim damama koje su javno progovorile o tome kako ne žele djecu, a postoje i one koje su odlučile imati samo jedno dijete.

Image
I nikada se nisu predomislile

Bez žaljenja: Pet slavnih žena koje su oduvijek znale da ne žele djecu

Odluka o imanju samo jednog djeteta često se osuđuje kao i ona kada netko odluči ne imati djecu. Mnogi misle kako je to sebično, a u mnogim kulturama potiče se imati više djece. Kako god bilo, odluka o tome hoće li netko imati djecu ili ne, kao i ona broju djece, privatna je stvar i tiče se samo para koji tu odluku donosi.

Nažalost, u društvu postoje brojne predrasude o djeci jedincima koje su posve pogrešne, a čak su i istraživanja pokazala da su jedinci sretniji od djece koja imaju braće i sestre.

Nema ništa loše u tome kada netko odluči imati samo jedno dijete, a mnoge slavne dame ponosne su mame djece jedinaca. Neke više nisu mogle zatrudnjeti, druge su odlučile posvojiti dijete, a neke pak su naprosto odlučile da im je jedno dijete sasvim dovoljno. U nastavku otkrij koje to slavne mame imaju samo jedno dijete.

Courteney Cox

Slavna glumica koju je proslavila uloga Monice u seriji 'Prijatelji' ima samo jednu kćer koju je dobila u braku s glumcem Davidom Arquetteom. Njihova kći, Coco Arquette, u lipnju je proslavila svoj 18. rođendan.

Sofia Vergara

Zvijezda popularne serije 'Moderna obitelj' svog sina jedinca odgojila je kao samohrana majka. Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara danas ima 30 godina, a slavna glumica dobila ga je tijekom svog kratkog braka s kolumbijskim biznismenom Joeom Gonzalezom.  

Kate Moss

Bivša britanska manekenka i uspješna poslovna žena ima samo jednu kćer, 19-godišnju Lilu Grace, koju je dobila tijekom veze sa Jeffersonom Hackom. Moss i Hack bili su u vezi početkom 2000-ih, tijekom koje su dobili Lilu koja danas slijedi mamine stope i bavi se manekenstvom.

Amy Adams

Slavna i talentirana 47-godišnja glumica Amy Adams svoju jedinu kćer Avianu dobila je 2010. godine, i to s glumcem Darrenom Legallom s kojim je danas u braku.

Calista Flockhart

Priznata američka glumica Calista Flockhart 2001. godine je posvojila sina, Liama Flockharta. Nakon što se 2010. godine vjenčala s glumcem Harrisonom Fordom, njezin je sin promijenio svoje prezime u Flockhart Ford.

Image
Foto: Profimedia.hr

Whoopi Goldberg

Alexandrea (Alex) Martin je 49-godišnja kći jedinica poznate glumice i danas se također bavi glumom i produciranjem. Whoopi ju je rodila kad je imala samo 18 godina, tijekom braka s Alvinom Martinom.

Image
Foto: Profimedia.hr

Salma Hayek

Lijepa glumica meksičkog podrijetla od 2009. godine je u braku s biznismenom Francoisom-Henrijem Pinaultom. Njihova jedina kćer, Valentina Paloma, rođena je 2007. godine.

Katie Holmes

Suri Cruise je jedina kći slavnih glumaca, Katie Holmes i Toma Cruisea. Rođena je 2006. godine i danas ima 16 godina.

Image
Foto: Profimedia.hr

Michelle Williams

Matilda Rose Ledger 16-godišnja je kći slavne glumice i pokojnog Heatha Ledgera.

Kate Beckinsale

Lijepa britanska glumica od 1995. do 2003. godine bila je u vezi s velškim glumcem Michaelom Sheenom. Njihova jedina kći, Lily Mo, rođena je 1999. godine.  

Image
Foto: Profimedia.hr