Mlađe je slađe

Istina ili laž? Sharon Stone navodno ljubi 38 godina mlađeg repera

Velika razlika u godina uvijek je tema o kojoj svatko ima mišljenje, a Sharon Stone upravo je pokrenula novu raspravu

profimedia-0616319271.jpg
Foto: Profimedia.hr

Velika holivudska zvijezda, 63-godišnja Sharon Stone ovih je dana ponovno u središtu zanimanja. Naime, glumica koja sjajno izgleda za svoje godine navodno je zaljubljena preko ušiju. I to ne bi bilo toliko čudno da zvijezda 'Sirovih strasti' navodno nije u vezi s 25-godišnjim reperom RMR-om. Ovaj na prvu nespojivi par, uhvaćen je kako se odlično provodi u noćnim klubovima.

Slavni reper poznat je po tome što krije svoj identitet i redovito nosi maske, a sve to izgleda ne smeta Sharon. Iako inače otvoreno daje izjave o svom ljubavnom životu, Sharon i RMR odbili su komentirati svoje prijateljstvo, a jedino se vidi da se prate na društvenim mrežama i međusobno komentiraju objave.

Navodna romansa holivudske zvijezde u sedmom desetljeću i mladog repera opet je otvorila vruću temu - dobna razlika u ljubavnim vezama. A znamo da su komentari uvijek oštriji kada se radi starijoj ženi i mlađem muškarcu, posebno ako je ona majka. Stone ima trojicu sinova: 21-godišnjeg Roana, 16-godišnjeg Lairda i 15-godišnjeg Quinna.

Dobna razlika od 38 godina, starija žena i puno mlađi muškarac svakako će biti tema o kojoj će se pričati sljedećih mjeseci. No, naravno da puno slavnih već uživa u ljubavi u kojoj postoji velika dobna razlika i ne obaziru se na komentare i tuđa mišljenja. Neke ljubavne veze su se prekinule, a neke i danas traju, a koliko su godine razlog za prekid znaju samo oni. Kome sve nije smetala velika dobna razlika pogledaj u nastavku:

Maddona (62) i Ahlamalik Williams (27)

Veliku zvijezdu i pjevačicu nikada nije zanimalo tuđe mišljenje, pa danas uživa u romansi s plesačem Ahlamalikom Williamsom. Madonna i plesač upoznali su se 2015. kada je bio na audiciji za njezinu turneju Rebel Heart, a već su u vezi nekoliko godina. Madonnu nikada nije zanimalo mišljenje javnosti o dobnoj razlici od 35 godina, a njihova veza ima odobrenje njegove obitelji. Ahlamalikov otac izjavio je 2016. da "ljubav ne poznaje godine i da njegov sin uživa u životu."

Amal Clooney (43) i George Clooney (60)

Svijet je bio šokiran 2014. kada je najpoznatiji neženja George Clooney, tada 52-godišnjak, objavio zaruke s odvjetnicom za ljudska prava, tada 35-godišnjom Amal Alamuddin. Par se vjenčao u rujnu 2014. (samo godinu dana nakon što su se upoznali) u Veneciji. Bez obzira na razliku od 17 godina i danas su u sretnom braku, a blizance Elle i Alexandera dobili su u lipnju 2017.

Hilaria Baldwin (37) i Alec Baldwin (63)

Slavni holivudski glumac danas ima 63 godine, a njegova lijepa supruga Hilaria ima 37 godina. Njihova obitelj na naslovnicama je od 2012. godine kada su se vjenčali, zbog toga što vrlo često u obitelj stigne prinova. Bez obzira na 26 godina razlike, ovaj slatki par dobio je šestero djece u braku, a često svoju kaotičnu svakodnevicu Hilaria pokazuje na društvenim mrežama.

Jennifer Lopez (51) i Casper Smart (34)

Jennifer Lopez danas ima novu/staru ljubav - Bena Afflecka. No, sjećaš se vremena kada su Jennifer i Casper bili velika vijest na naslovnicama? J.Lo započela je vezu s Casperom još 2011. godine kada je bio plesač na njezinoj turneji. Službeno su prekinuli nakon pet godina, a je li razlika od 18 godina bila razlog prekida nikada se nije saznalo.

Image
Foto: Profimedia.hr

Fabiana Flosi (45) i Bernie Ecclestone (90)

Bernie Ecclestone, bivši hrvatski zet, prošle godine šokirao je javnost kada je dobio sina u 89. godini. Četvrto dijete dobio je u braku s Fabianom Flosi. Vjenčali su se 2012. godine, tri godine nakon što se razveo od druge supruge Slavice, s kojom je bio u braku 24 godine. Zanimljivo, da je dobna razlika između Slavice i Berniea također bila velika - 28 godina.

Demi Moore (58) i Ashton Kutcher (43)

Ovaj slavni par podigao je puno prašine u to vrijeme, bili su u braku od 2005. do 2013. godine. Demi je kasnije napisala i knjigu o njihovoj ljubavi "Inside Out" i nije najljepše opisala njihov brak. Ashton se kasnije oženio glumicom i prijateljicom Milom Kunis koja je pet godina mlađa od njega.