Same pohvale za mladog domaćina: 'Savršeno! Izvrsno! Sve mi se sviđalo!'

Današnji domaćin u 'Večeri za 5 na selu' iz Kutine i okolice bio je elektroinstalater i muzičar Ivan, koji je kuhao u Kutini i gostima poslužio predjelo naziva Meza zeza, glavno jelo Štefanova peka i desert 1001 listić.

Ivan i harmonika.PNG

Ivan je veseo dočekao goste i ponudio ih šljivovicom, orahovcem i višnjevcem te poželio svima da se dobro najedu, napiju i zabave. „Orahovac je bio odličan“, komentirala je Marica, a Martina objasnila da je to standardni aperitiv za njihovo područje i da je bio jako fin. „Slažem se, aperitiv je bio izvrstan“, zaključio je Mladen i rekao da je Ivanov orahovac jedan od boljih koje je probao.

Za početak večere domaćin je poslužio platu s tri vrste kobasica uz sir i pečene okruglice sa sirom. „Kobasice su bile vrhunske, vidjelo se da su domaće. Bilo je i ljućih i blažih, a najviše su mi se svidjele okruglice od sira jer ih dosad nisam pravila“, rekla je Marica. Mandi su se također svidjele okruglice od sira, kao i kobasice, koje je pohvalila i Martina.

Image

Ivan je iz šale poslužio prazne kutije s pizzama uz objašnjenje da mu nije uspjelo glavno jelo da bi potom poslužio teletinu ispod peke uz krumpir i povrće te šampinjone punjene sirom. „Nisam htjela jesti ni krumpir ni kruh samo da mogu pojesti gljive i meso zato što je bilo fantastično“, rekla je Manda, a i Mladenu je bilo jako ukusno. Martina je komentirala kako joj je teletina ipak bila malo žilava te da su porcije bile previše obilne.

Kolač od lisnatog tijesta s pudingom domaćin je poslužio za kraj večere. „Desert mi se svidio i bio mi je i najbolji dio večere, najslasniji. Baš sam uživao u njemu!“ rekao je Mladen i dodao da će tražiti Ivana recept. Mandi je također bio ukusan, a i ostali gosti sve su pojeli.

Image

Stigli su i svirači, a domaćin je uzeo harmoniku i zabava je počela! Nakon pjesme i plesa gosti su ocijenili Ivanovu večeru - Marica, Manda i Mladen nagradili su ga desetkama govoreći: „Sve mi se sviđalo, od predjela do deserta, bilo je savršeno, izvrsno!“ a Martina se odlučila za ocjenu devet i rekla: „Teletina je bila malo žilava, a predjelo se ponavljalo.“

Sutra kuha Martina, a čime planira zadiviti goste - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u.