RTL predstavlja Voyo!

RTL donosi jedinstvenu streaming platformu na hrvatskom tržištu. 27. kolovoza stiže Voyo!

Prvi put u Hrvatskoj imat će mogućnost gledanja televizijskog sadržaja 24 sata prije prikazivanja! Svi korisnici moći će tako na novoj platformi svoj omiljeni show pogledati prije svih, i to bez reklama!

VOYO.png

RTL-ova nova platforma Voyo svojim će korisnicima donijeti jedinstveno iskustvo. Prvi put u Hrvatskoj imat će mogućnost gledanja televizijskog sadržaja 24 sata prije prikazivanja! Svi korisnici moći će tako na novoj platformi svoj omiljeni show pogledati prije svih, i to bez reklama!

Među njima su sjajni novi formati RTL-ove jesenske programske sheme – glazbeni megaspektakl 'Superstar', nova dramska serija 'San snova', 16. sezona najdugovječnijeg reality showa u Hrvata 'Ljubav je na selu', sedma sezona showa koji donosi promjene, 'Života na vagi', s novom trenericom, te slasni recepti i osebujni kandidati u voljenoj 'Večeri za 5 na selu'.

Svi sadržaji koje donosi nova RTL-ova streaming platforma Voyo bit će dostupni na svim pametnim uređajima i bez reklama.

Image

Uz to, korisnici će uživo moći gledati RTL-ove kanale – RTL, RTL2, RTL Kockicu, RTL Crime, RTL Passion, RTL Living te RTL Adriju.

Play Premium tako postaje Voyo, a korisnike nove RTL-ove platforme čeka fantastičnih, više od 10.000 sati raznovrsnog sadržaja među kojim će svatko pronaći nešto za sebe. Svi oni moći će birati između filmova svih žanrova, stranih serija te najvećih regionalnih hitova, dječjeg sadržaja, vrhunskih dokumentaraca, sportskih spektakala, nagrađivanih reality showova i emisija dostupnih na zahtjev.

Sav strani sadržaj dolazi s hrvatskim prijevodom, dječji sadržaj je sinkroniziran na hrvatski jezik, a sportski sadržaj emitira se uz hrvatske komentatore. 

Oni najmlađi vrlo lako svoje omiljene animirane filmove i serije moći će gledati na odvojenim dječjim profilima, uz mogućnost uključivanja roditeljske zaštite. Još jedna sjajna mogućnost je to što će se sadržaji na platformi moći istovremeno gledati na dvama uređajima, a na jednoj pretplati moguće je dodati do pet personaliziranih profila.

Više informacija o novoj RTL-ovoj streaming platformi Voyo dostupno je na podrskavoyo.rtl.hr.