Centar zabave na našoj obali

Put u svemir, na Divlji Zapad ili vožnja kroz Jurski park? Sve vas to čeka u Fun Parku Biograd!

U srcu sezone Fun Park Biograd zabavu podiže još na višu razinu, te će svojim posjetiteljima ponuditi putovanja kroz zabavne partije kao na malim ekranima

biograd

Izaberite svoju put kroz vrijeme bilo u budućnost u svemir, gdje ćete se družiti sa junacima iz SF filmova, na Divlji Zapad ili se provozajte kroz zemlju daleke prošlosti i okusite zabavu sa dinosaurima.

Navite vaš vremenski sat i krenite u pustolovine bez vremenskih ograničenja, koje vas čekaju baš tu kod nas-u srcu Jadranske obale! Vesela ekipa spustila se u Fun Park Biograd i čeka sve one željne dobrog provoda!

Seriju zabavnog maratona 09.07.2021 otvaraju Late Night Rides poznate noćne vožnje, koje će svim ljubiteljima avantura pružiti poseban doživljaj u parku okićenom svjetlosnim efektima.

SPACE PARTY 10-12.07.2021

Nakon noćnih vožnji pustolovine se nastavljaju u svemirskim prostranstvima. Alien,Transformeri, BB8 iz „Zvjezdanih ratova“ i svi poznati svemirci otkriti će vam najzabavnije strane mističnog svemira i odvesti vas u avanture bez granica.  Najstrašniji i najpoznatiji svemirski negativac-Alien smjestio se u centru Fun Parka Biograd i sve posjetitelje mami ludim vožnjama u svom poznatom Alien coasteru koji krivudavim tračnicama juri Fun Park Biograd galaksijom. Tik uz njega krenite u budućnost ili prošlost, namjestite vaš svemirski sat i dobro se prodrmajte u najluđem svemirskom autu -Simulator.  Za ovaj poseban party Fun Park Biograd kreirao je  posebnu galaksiju punu adrenalinskih doživljaja. U zero gravity zone okusite čaroliju lakoće kretanja bez gravitacije-raj za klince i klinceze, gdje mogu doživjeti  bezgravitacijsko stanje kakvo se može osjetiti samo van Zemljine atmosfere. Sa svemriskom ekipom Funny će vas dočekati na ulazu od 18 h sa slatkim iznenađenjima i uvesti vas u veselu zabavu Fun Park Biograd galaksije.

PROGRAM:

18.00 sati – Slikanje sa Funny uz balone FPB i bombone

18.30 sati – Space pjena party

19.00 sati – Slikanje sa Transformerima

20.00 sati – Natjecanje u snazi sa Zmajom boxerom (muška, ženska, dječja kategorija – djevojčice i dječaci) nagrade – 1. pizza, 2. palačinka, 3. smoothy)

21.00 sat -  Tombola

WILD WILD WEST  PARTY 17-19.07.2021

Iz budućnosti avanture u Fun Parku Biograd opet se sele u prošlost i to na prerije Divljeg zapada.  Ovaj prezabavan event razveselio je na početku sezone i velike i male, a za sve one koji nisu stigli uživati u pustolovinama Divljeg zapada ovo je pravi trenutak da se zapute prema Fun Parku Biograd i okušaju u brojnim kaubojskim natjecanjima i vožnjama.  Za najmlađe tu su indijanski kanui koji će ih odvesti u tjesnace male rijeke i u svijet hrabrih crvenih ratnika, te Western Express mali vlak spreman da sve generacije proveze kroz tunele koje su sagradili vrijedni rudari. Udobno se smjestite i uživajte u prizorima Divljeg Zapada. Oni željni adrenalina zavoje mogu savladati i Mine train coasterom.  Naravno uz vožnje  možete se okušati u najpopularnijem Western natjecanju jahanju mehaničkog bika, a nakon svega i zaplesati u superzabavnom country pjena partiju!

PROGRAM:

17.30 sati -Funny i kauboji-veseli country doček uz slatka iznenađenja i fotkanje

18.30 sati -Pjena country party

19.30 sati -Natjecanje u jahanju divljeg bika

21.00 sat -Tombola

DINO PARTY  24.-26.7.2021.

Iz divljeg Zapada zabava se seli  još dalje u prošlost kada su našom planetom vladali dinosauri. U Jurskom dijelu Fun Parka Biograd možete ih susresti u vožnji u posebnim autićima i čuti njihovu veselu pozdravnu riku. Čudesan prahistorijski svijet dom je raznih dinosaura, koji nude veselu turu kroz njihovo Jursko carstvo. Ovo je idealna prilika da osjetite čari jedinstvenog foto safarija kroz pradavni svijet i uslikate vesele žitelje Jurskog dijela parka, a i neke od najčudnijih biljaka koje su postojale u ta pradavna vremena. Nemojte se iznenaditi ako vas iza ugla T-Rex iznenadi gromoglasnom rikom, držite samo čvrsto volan i krenite u osvajanje Jurskog carstva.

Uz vožnje i foto safari koji će vam priskrbiti najbolje fotografije, vesela ekipa dinosaura prirediti će vam najzabavniji prahistorijski party. Pa krenimo redom od šetnje sa dinosaurima, do veselog plesa u Dino-pjenjaku, Dino- tombole, pa sve do  jahanja na prahistorijskom biku.

DINO PARTY PROGRAM:

17.30 SATI – Šetnja sa dinosaurima

18.30. SATI – Dino pjena party

19.30 SATI – Jurski safari

20.00 SATI – Jahanje na prahistorijskom biku

21.00 SAT – Tombola

Stoga zakoračite u daleku prošlost koja i nije baš tako daleko, gdje dinosauri plešu, slikaju se i čine sve da vam priušte ludo zabavan dan na svom prahistorijskom partiju.

Uz sve to svakoga petka vas čekaju posebne vožnje pod svjetlosnim efektima i brojne avanturepreko tjedna  jer Fun Park Biograd u sezoni radi svaki dan od 16 do 22 sata (petkom od 17-23 sata). Ekipa Fun Parka Biograd se pobrinula da i svakoga dana svim posjetiteljima priušti i ples, slikanje i razna iznenađenja jer kako u parku kažu „Ljeti zabava nema granica!“

Radno vrijeme:

https://www.funparkbiograd.com/informacije/radno-vrijeme/

Cijene ulaznica potražite na sljedećem linku.

https://www.funparkbiograd.com/ulaznice