JESEN NA RTL-U

Promjena termina emitiranja prepoznatljivih formata i povratak omiljenog reality showa od ponedjeljka, 26. rujna

Nakon promjene termina središnje informativne emisije RTL Danas, koja se pokazala punim pogotkom i donijela brojne pohvale i sjajne rezultate gledanosti, RTL ove jeseni najavljuje nove promjene termina emitiranja svojih informativnih emisija i formata koje će donijeti kvalitetan, sadržajan i raznolik televizijski sadržaj već u poslijepodnevnim satima

RTL Direkt.jpg

Poslijepodne na RTL-u od ponedjeljka, 26. rujna započinje od 16.30 sati informativnom emisijom RTL Vijesti. Njezino se trajanje ove jeseni produljuje na pola sata emitiranja pa će tako svi gledatelji prve relevantne i aktualne vijesti dana iz zemlje i svijeta moći pratiti sve do 17 sati.

Program se nastavlja turskom televizijskom poslasticom 'Miriše na ljubav' koja je već početkom ljeta očarala brojne gledatelje koji s nestrpljenjem i dalje očekuju i prate svaki obrat u romantičnoj vezi fatalnog Serkana i zavodnice Ede. Omiljena serija od 26. rujna na rasporedu je od ponedjeljka do petka, već od 17.10 sati.

Odmah nakon 'Miriše na ljubav', u 18.05 sati slijedi najzabavnija igra pogađanja cijena. RTL-ov game show 'Dođi, pogodi, osvoji!' odavno je osvojio srca svih generacija, a savršeno uhodani Antonija Blaće i Marin Ivanović, šaroliki natjecatelji iz svih dijelova Lijepe Naše i brojne vrijedne nagrade najbolji su poziv za gledanje i dobru zabavu za cijelu obitelj.

Image

Slijedi središnja informativna emisija RTL Danas u izvrsno prihvaćenom terminu od 19 sati. Pod voditeljskom palicom dobro poznatih lica, Ane Brdarić Boljat i Tomislava Jelinčića, Damire Gregoret i Adriana De Vrgne te Jelene Pajić, ekipa vrhunskih RTL-ovih reportera i novinara svakodnevno donosi najaktualnije i najrelevantnije priče iz Hrvatske i svijeta. U sklopu središnje informativne emisije i u jesenskoj shemi minute ostaju rezervirane za istraživački magazin 'Potraga' koji se prikazuje subotom.

Nova sezona televizijskog fenomena koji vole i unuci i bake, i koji je ušao u svoju šesnaestu sezonu emitiranja, već je počela, a brojni slasni specijaliteti iz svih hrvatskih regija u ‘Večeri za 5 na selu’ na RTL-u će se krčkati čitave jeseni. Bilo da se spremaju moderna ili tradicionalna jela, bilo da se prijateljski nazdravlja ili oštro kritizira, zajedno pjeva ili kalkulira, omiljena je ‘Večera’ postala dijelom svakodnevice brojnih vjernih gledatelja koji nove epizode s užitkom nastavljaju pratiti u dobro poznatom terminu od ponedjeljka do petka u 20:15 sati.

Na glavni kanal RTL-a od ponedjeljka, 26. rujna u 21.15 sati vraća se ‘Život na vagi’, jedan od najomiljenih TV formata u Hrvatskoj. Nova, šesta sezona showa koji je dosad već promijenio desetke života i stekao vojsku vjernih obožavatelja te u kojem kandidati, ali i gledatelji uvijek iznova uče što je predanost, borba i hrabrost, ovaj se put snimala u srcu Gorskog kotara. Čak dvadeset novih kandidata spremno je uhvatiti se u koštac sa svojim kilogramima te iz korijena promijeniti životne navike. Pod budnim okom trenera Ede Mehmedovića i Maje Ćustić te voditeljice Marijane Batinić, očekuje ih avantura života i brojna iskušenja, a gledatelje dobra zabava i iskrene emocije uz najekstremniju sezonu dosad!

Image

Nakon završetka 'Života na vagi' gledatelje očekuje nezaobilazni 'RTL Direkt' na čelu s Mojmirom Pastorčić u novom terminu, od ponedjeljka do četvrtka u 22.30 sati. Uz različite zanimljive goste, neobične priče i komentare bez dlake na jeziku, 'Direkt' i dalje nastavlja postavljati trendove i pomicati granice.

'Stanje nacije' neponovljivog Zorana Šprajca emitira se petkom, no u nešto promijenjenom terminu, također od 22.30 sati. Omiljeni Šprajc, voditelj i urednik, pronašao je žanr - političku satiru, u kojem ga publika jednostavno obožava, a njegovi originalni komentari na aktualnosti u Hrvatskoj i svijetu jedan su od glavnih razloga velike popularnosti i ovog formata. Drukčiji, ironični, dovitljiv i britak pregled aktualnosti koje iz tjedan u tjedan fasciniraju i šokiraju očekuju sve ljubitelje dobre političke satire i one koje zanima dijagnoza političkog, ekonomskog i mentalnog stanja nacije.

Kvalitetan, sadržajan i raznolik televizijski sadržaj čeka vas ove jeseni na RTL-u!