"Prijevremeni izbori" – J. K. Rowling

Krenule predbilježbe za najiščekivaniju britansku knjigu godine

"Prijevremeni izbori" – J. K. Rowling

Hrvatsko izdanje nove knjige J.K.Rowling izlazi početkom prosinca 2012.

Nakon što je njezin serijal o Harry Potteru srušio sve rekorde s 450 milijuna prodanih primjeraka, prevedenih na 74 jezika, postavši jedan od najvećih svjetskih bestselera današnjice, u izdanju Mozaika stiže prva knjiga J. K. Rowling za odrasle ''Prijevremeni izbori'', koja je u rekordom vremenu samo putem predbilježbi prodana u milijun primjeraka, a čija prodaja iz dana u dan samo raste. Roman je prodan u više od 124.000 primjeraka u samo tjedan dana od objave, što novi pothvat J. K. Rowling stavlja uz rame najbrže prodavanom romanu Dana Browna, ''Izgubljeni simbol'' iz 2009.
Rowling, dobitnica Reda Britanskog Carstva za doprinos književnosti za mlade i francuske Legije časti, na 15. je mjestu najbogatijih žena u Velikoj Britaniji, sa zarađenih 625 milijuna eura, po popisu koji je 2011. donio Sunday Times.

U ovom romanu s četiristotinjak stranica obojenom crnim humorom Rowling opisuje svijet potpuno različit od svijeta njezina slavnog čarobnjaka, smjestivši mjesto radnje u izmišljeni gradić Pagford, gdje iznenadna smrt vijećnika Barryja Fairweathera donosi razdor.

Osigurajte svoj primjerak već danas

Za knjigu se možete predbilježbiti već od 2. studenog na http://www.profil-mozaik.hr/prijevremeni-izbori/PR/136583,7065
Roman "Prijevremeni izbori''  od 2. studenog 2012. biti će dostupan svima putem predbilježbi na web stranici Profil-mozaik.hr. Registracijom na webu osigurat ćete svoj primjerak po cijeni od 149kn uz koji ćete na dan izlaska knjige dobiti i poseban poklon, šalicu.

Predbilježite se za svoj primjerak na http://www.profil-mozaik.hr/prijevremeni-izbori/PR/136583,7065, budite među prvima koji će pročitati Prijevremene izbore i saznajte zašto je baš ova knjiga broj 1 na ljestvicama najprodavanijih naslova New York Timesa.

Sadržaj:

Kad Barry Fairbrother umre u ranim četrdesetim godinama života, gradić Pagford ostaje u šoku. Pagford je, naizgled, oličenje engleske idile, s trgom popločanim kamenom i drevnom opatijom, ali iza tog lijepog pročelja skriva se gradić u ratu. Bogataši u ratu sa siromasima, tinejdžeri u ratu sa svojim roditeljima, žene u ratu s muževima, nastavnici u ratu s učenicima... Pagford nije onakav kakvim se na prvi pogled čini.
A prazno mjesto u općinskom vijeću koje ostaje nakon Barryjeve smrti ubrzo postaje katalizator za najveći rat koji je gradić dotad vidio. Tko će pobijediti u izborima prepunim strasti, dvoličnosti i neočekivanih otkrića?

Veliki roman o malom gradu, "Prijevremeni izbori", prvi je roman za odrasle spisateljice J.K. Rowling. Djelo pripovjedačice bez premca.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.