Vraćaju se na male ekrane

Jedva čekanje: Ove godine veselimo se novim epizodama ovih serija

Od "Peaky Blindersa" do "Bridgertona", jedva čekamo pogledati nove epizode ovih omiljenih serija

serije.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Nova godina je stigla, a s njome stižu i nove stvari kojima se veselimo. Ovdje ponajprije mislimo na nove filmove i serije koje s nestrpljenjem iščekujemo, ali i one stare serije koje su nas ostavile u neizvjesnosti i čije bi nove epizode trebale stići ove godine.

Image
Top, ali i flop

10 serija koje su obilježile 2021.: Koje su najbolje, a koje najgore?

Nema ništa bolje nego kada stignu nove epizode serije čiji smo nastavak toliko dugo čekali, a upravo će ova godina biti prepuna takvih trenutaka, jer nas čekaju nove sezone nekoliko popularnih serija, od "Peaky Blindersa" do "Bridgertona".

Nekoliko je takvih serija koje se ove godine ponovno vraćaju na male ekrane s novim sezonama, koje ćemo vrlo vjerojatno "izbingeati" u jednom danu, a evo i koje su to kojima se toliko veselimo.

"Peaky Blinders"

Dobre vijesti za obožavatelje zločestih dečkiju iz Birminghama: šesta i posljednja sezona "Peaky Blindersa" sve je bliže, a mi polako dobivamo bolju predodžbu o tome što nas očekuje - prije nekoliko dana stigao je i trailer. U novoj sezoni ponovno ćemo gledati legendarnog Cilliana Murphyja u ulozi Thomasa "Tommyja" Shelbyja, člana kriminalne dinastije Shelby. U novoj sezoni očekuje nas sukob koji dolazi do svog vrhunca, a više možeš pogledati u traileru.

"Stranger Things"

Nakon tri godine pauze, na male ekrane vraća se Netflixova uspješnica "Stranger Things" s četvrtom sezonom. I dok nas je radnja treće sezone ostavila na velikom "cliffhangeru", sredinom ove godine trebali bismo dobiti odgovore na sva neodgovorena pitanja, a prije mjesec dana objavljen je i jedan od posljednjih teasera za novu sezonu pod nazivom "Welcome to California".

"Bridgerton"

Na kraju 2020. godine svijet je ostao zaluđen serijom "Bridgerton", a ove nas godine čeka i druga sezona ove serije koja je oborila rekorde gledanosti. Radnja se u novoj sezoni fokusira na Sira Anthonyja i njegovu simpatiju koju igra Simone Ashley, a koju znamo iz serije "Sex Education". Jedva čekamo njihove nove avanture, a do tada možeš pogledati i prvi "sneak peek" u ono što nas čeka.

"Kućanice"

Ove će godine obožavatelji "Kućanica" obilježiti 10-godišnjicu finala serije i iako ABC nema konkretne planove za ponovno snimanje serije, početkom 2022. objavili su tweet koji nas je naveo na nagađanje o povratku popularne serije. Objavom su poručili kako "Očajnički čekaju 2022. godinu", a Eva Longoria koja je glumila Gabriellu Solis još je u listopadu rekla da je povratak serije u planu.