Dan najboljih prijatelja

Pokaži svojoj prijateljici koliko ti znači uz najljepše citate o prijateljstvu

Koji je bolji način da proslaviš Dan najboljih prijatelja nego da sa svojom prijateljicom podijeliš jedan od ovih inspirativnih citata o pravom prijateljstvu

profimedia-0613401703.jpg
Foto: Profimedia

Život bi bio tako dosadan bez prijateljstva - a kako dokazuju ovi citati za Dan najboljih prijatelja, bio bi i poprilično usamljen.

Image
Potvrdilo istraživanje

Iznenađenje ili ne, ali čini se kako žene više vole najbolje prijateljice nego vlastite muževe

Najbolja prijateljica može dati toliko radosti tvom životu, a koji je bolji način da proslaviš ovaj dan nego da s njom podijeliš jedan od ovih inspirativnih citata. Ponekad je teško prenijeti riječima koliko je netko za tebe poseban, srećom, autorice i autori ovih citata ovaj su posao odradili svaršeno.

Od toga da je uvijek tu za tebe do toga da govori istinu u lijepim, ali i manje lijepim trenucima, najbolji prijatelji naše su stijene. Osim toga, tko te bolje može utješiti nakon prekida? Ili s kime najviše želiš proslaviti onaj dugo priželjkivani posao koji si napokon dobila? Na području prijateljstva kvaliteta ide mnogo dalje od kvantitete i zbog toga je iznimno važno da svojoj najboljoj prijateljici daš do znanja što ona donosi u tvoj svakodnevni život.

Nazovi je, pošalji joj poruku, pokloni joj mali znak pažnje ili je pozovi na kavu na današnji dan. Ona to zaslužuje, a ovi prekrasni citati o pravom prijateljstvu podsjetit će te i zašto, ako si slučajno zaboravila. Do čvrstog prijateljstva je jako teško doći, zato budi sigurna da cijeniš i njeguješ svoje.

Nepoznati autor

  Helen Keller

   Leo Buscaglia

    G. Randolf

     Nepoznati autor

      Albert Camus

       William Shakespeare

        Ralph Waldo Emerson

         Muhammad Ali

          Carl W. Buechner

           Oprah Winfrey

            Nepoznati autor

             Ed Cunningham

              Helen Keller

               Nepoznati autor

                Jess C. Scott

                 Nepoznati autor

                  Donna Lynn Hope

                   Nepoznati autor

                    Tahar Ben Jelloun

                     Pratite nas
                     2023. Sva prava pridržana.