#podrzidomace: Nela se u karanteni posvetila kulinarstvu, čitanju, ali je i predstavila svoju prvu autorsku pjesmu

Talentirana, mlada pjevačica Nela Đinđić ovih je dana predstavila svoju prvu autorsku pjesmu 'Melodrama', a nije to sve što radi otkad nema više glazbenih nastupa

#podrzidomace: Nela se u karanteni posvetila kulinarstvu, čitanju, ali je i predstavila svoju prvu autorsku pjesmu

"Maksimalno uživam u onome što nam je ovo doba dalo. U ljepoti mira i vremena da se posvetim čemu se nisam mogla puno posvetiti- kuhanju, čitanju, sviranju i skladanju, pisanju, slušanju glazbe. Nedostaju mi prijatelji, muzičari, muziciranje, svirke i koncerti, publika, kina i kazališta, hodanje po centru grada u vrevi ljudi i događanja, miris života grada, duge kave u kafićima", rekla nam je mlada pjevačica Nela Đinđić. I ona je kao i mnogi u ovoj situaciji ipak uspjela pronaći nešto pozitivino.

I ako nema nastupa i nesigurna su vremena, ne znači da glazbenici leže kod kuće.  Nela je tako ovih dana predstavila svoju prvu autorsku pjesmu 'Melodrama'. "Melodrama je nastala pred kraj prošle godine u trenutku kada sam bila jako žalosna što se ništa posebno ne događa u mom životu a trebalo bi, što ne rastem i što puštam vrijeme da prolazi a baš sada to ne smijem. Bila sam žalosna što sam svjesna toga, a opet ništa ne poduzimam. I tako u toj nemoći počela sam pisati tekst da se izjadam sama pred sobom pa sjela za klavir i zapjevala",  objasnila je Nela koja je na pjesmi surađivala s glazbenim produkcijskim timom-  Vlahom Arbulićem i Mihovilom Šoštarićem 

ImageI iako nekima naziv pjesme djeluje pesimistično jer 'melodrama' zvuči kao nešto tužno, Nela kaže da je za nju melodrama nešto drugačije ipak. "Moj prvi susret s tim izrazom bio je kada sam pogledala onaj film s Johnnyem Deppom - “Čokolada”, kada sam shvatila da je melodrama moj najdraži žanr. Melodrama je nježnost, melankonija, misterija, romantika s malo patetike ali puno strasti. Puno se u njoj pronalazim", objasnila je Nela koja se ovih dana posvetila i kulinarstvu. Njezin dečko Marko Kutlić, pohvalio se kako je ispekla savršen uskrsni kruh. 


"Nema tko nije vidio taj moj famozni uskrsni kruh." kroz smijeh je rekla Nela te dodala "posvetila sam se kuhanju i moram priznati da sam postala doktorica za dizana tijesta. Vratila mi se vjera u kuhanje i onaj osjećaj sampouzdanja u rukama i glavi dok eksperimentiram s receptima.  Koji mi je najdraži recept? Bog zna... sve što je jednostavno, a ima okus kao da nije. Na primjer, domaći kruh uz maslinovo ulje s malo soli i papra", ističe Nela. 

A svi mi, imamo svoje jedva čekanje kad napokon prođe ova cijela situacija, pa tako i Nela. 

"Bacanje na posao, dovršavanje albuma pa poslije svega naravno pogled na plažu i tirkizno more". zaključila je.