Ljubav na prvi pogled ili?

Počinje druga sezona 'Braka na prvu': 'Neki su se odmah zaljubili, a nekima su maske brzo pale'

Osim novih kandidata i ljubavnih zavrzlama, novitet sezone su i stručni eksperti koji će spajati parove. I upravo ti eksperti otkrivaju kako su se neki odmah zaljubili, a nekima su 'pale maske'

Iva Stasiow, Boris Blazinic, Sanela Kovacevic.jpg
Foto: RTL Press

Na RTL-u uskoro kreće druga sezona planetarno popularnog sociološkog eksperimenta u kojem se dvoje potpunih stranaca upozna na vlastitom vjenčanju, a tek onda počinje njihova ljubavna avantura života zvana 'Brak na prvu'. Osim novih kandidata i ljubavnih zavrzlama, novitet sezone su i stručni eksperti koji će spajati parove.

Prva sezona kontroverznog showa 'Brak na prvu' izazvala je veliki interes javnosti te je svakodnevno gotovo pola milijuna gledatelja pratilo razvoj ljubavnog odnosa dvoje stranaca koji su se hrabro odlučili na taj eksperiment. Svi obožavatelji ovog formata u drugoj će sezoni prisustvovati čak sedam raskošnih vjenčanja, a četrnaest kandidata željnih ljubavi spajat će stručni tim.

Eksperti u drugoj sezoni bit će doktorica i magistra psihoterapije Iva Stasiow, spisateljica i stručnjakinja za muško-ženske odnose Sanela Kovačević Nelly te već poznati profesor psihologije i sudski vještak za psihologiju Boris Blažinić.

Image
Foto: RTL Press

„Moja je uloga u emisiji spojiti kandidate na temelju procjene njihovih osobnosti, karakteristika i životnih vrijednosti te im pomoći u prepoznavanju i izražavanju vlastitih emocija u svrhu ostvarenja kvalitetnog i skladnog partnerskog odnosa. Valja napomenuti da kod spajanja kandidata uzimamo u obzir njihove želje i zadane kriterije pa uz nastojanje da zadovoljimo određene fizičke preferencije, na temelju rezultata različitih testiranja i naših stručnih procjena tražimo moguću kompatibilnost“, kaže Sanela kojoj je ovo prvo iskustvo u RTL-ovu sociološkom eksperimentu, baš kao i Ivi, no vrlo su se brzo uklopile u radno atmosferu na setu.

„Snimanje je ostvarilo sva moja očekivanja i odličnu suradnju s kolegama ekspertima. A svi su kandidati vrlo zanimljive i različite osobnosti koji će kroz svoja ponašanja i razmišljanja prenijeti zanimljiva i poučna iskustva gledateljima“, ističe Stasiow. Kad je riječ o parovima, psiholog Boris otkriva na što gledatelji mogu očekivati u novoj sezoni.

„Novi su kandidati svakako drugačijeg karaktera i u sociološki eksperiment unose drugačije iskustvo i očekivanje. Nažalost, krivo očekivanje od sebe i partnera/partnerice, najčešće nesvjesno, može dovesti do razočaranja, povreda i burnih emocionalnih reakcija. Bit će iznimno interesantno vidjeti kako se razvija ljubavni odnos, kako su se neki odmah zaljubili, kako su neki bili iskreni, a neki ne, kako su nekima maske brzo pale. U emisiji ćemo vidjeti nešto čemu i u realnom životu možemo svjedočiti. U svakom slučaju bit će puno emocija, iznenađenja i životnih lekcija. Druga je sezona još izazovnija, produkcijski naprednija i s puno izazova pred kandidatima“, zaključuje Blažinić.

Iva Stasiow, Sanela Kovačević i Boris Blažinić spremni su upoznati 14 romantika i pronaći im adekvatnog partnera za život. A tko su odabrani parovi pred kojima je 'Brak na prvu' - otkrit će se uskoro na RTL-u!