U utorak u 21:15

Počinje 'Brak na prvu' - svi ste pozvani na vjenčanje!

Jedinstveni sociološki eksperiment 'Brak na prvu' i ove godine pomiče granice, a 14 novih samaca u potrazi za ljubavi ponovno se odvažilo upustiti u brak s nepoznatom osobom.

d5ac12132a7e455a19033246a6bb5d0f_view_article_new.jpg

Vjenčanja ne predstavljaju formalno-pravni brak, no imaju psihološku težinu pravog braka i tijekom šest tjedana uz vodstvo tima eksperata proći će mnoge izazove. Bit će burnih trenutaka, odnosi će se stavljati pod mikroskop, a nekima će to možda biti prevelik teret...

„Prošlogodišnji je eksperiment prošao puno bolje i intrigantnije nego što sam to očekivao tako da je interes za emisijom velik i javio se iznimno veliki broj ljudi. Rekao bih da su ne na neki način razriješile neke predrasude, pa čak i tabui. Moj je dio posla ponajprije fokusiran na održivost veze“, rekao je Boris Blažinić, prof. psihologije i psihoterapeut.

„Moja je uloga u ovom eksperimentu pomaganje prijavljenim kandidatima u rješavanju njihovih problema, osvještavanju ideja i očekivanja koja imaju o ljubavi. Ovdje im omogućavamo uvjete koje nemaju u realnom životu, praktički daju svoju sudbinu u naše ruke“, rekla je Iva Stasiow, dr. med. mag. univ. psihoterapije.

„U proteklih deset godina pomogla sam stotinama žena i muškaraca ostvariti kvalitetan ljubavni odnos. Moja je uloga u ovom eksperimentu pomoći kandidatima u izražavanju vlastitih osjećaja kako bi ostvarili skladan i održiv odnos“ rekla je Sanela Kovačević Nelly, spisateljica i stručnjakinja za muško-ženske odnose.

Prije odabira kandidata oni rješavaju test prioriteta koji pokazuje koje osobine oni najviše cijene u partnerskom odnosu - što su osobe kompatibilnije veća je vjerojatnost za razvoj pozitivnog odnosa, a potom i test vizualne privlačnosti koji pokazuje koje fizičke karakteristike kandidati smatraju poželjnima kod partnera. Tako će večeras eksperti spojiti dva para, a gledatelji će prisustvovati prvim spektakularnim ceremonijama vjenčanja u ovoj sezoni.

Koji će se parovi prvi vjenčati te hoće li se na kraju među kandidatima dogoditi prava ljubav? Ne propustite pratiti u emisiji 'Brak na prvu' od 21.15 sati na RTL-u.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.