'Plastik nije fantastik': Bile su prirodne ljepotice, no zbog plastičnih operacija uništile su si izgled

Mnogim je slavnim damama teško dopustiti si prirodno starenje u holivudskom svijetu nerealnih beauty očekivanja. Ove su se slavne žene nažalost uništile pretjeranim odlascima pod nož

'Plastik nije fantastik': Bile su prirodne ljepotice, no zbog plastičnih operacija uništile su si izgled

Nerealistični standardi ljepoti koji od žena traže da uvijek budu mlade, lijepe i utegnute nagnao je mnoge pripadnice nježnijeg spola diljem svijeta da se podvrgnu invazivnim plastičnim operacijama, zatežu si kožu lica i tijela, odlaze na liposukcije i mijenjaju svoje noseve, uši i čeljusti samo kako bi se uklopile u zacrtane norme ljepote. 

Image

15 celebrity fotografija koje pokazuju da je šminka čarolija

Iako se o toj problematici sve više govori, a poznate osobe javno progovaraju o svojim neugodnim iskustvima kod plastičara, modni svijet i dalje diktira da su privlačne žene mršave, mlade i savršenih proporcija. 

S obzirom na taj pritisak nije nikakvo čudo da su se neke slavne dame podvrgle estetskim operacijama. I dok jedan ili dva odlaska pod nož nisu problem, kada estetska kirurgija i botoks postanu ovisnost - imamo ozbiljan problem. Nažalost, neke poznate ljepotice tako su uništile svoj prirodan izgled, pa nas danas zastrašuju svojim deformiranim izgledom. 

Ovih pet celebrity lica definitivno nisu ono što su nekoć bila. 

Renee Zellweger

51-godišnju glumicu mnogi još pamte kao buckastu i vrckastu Bridget Jones, no ona je danas daleko od slatkice kakva je nekoć bila. Zabrinjavajuća mršavost ove oskarovke već je dugi niz godina tema tabloidskih priča, a posljednjih godina sve više i više šokira svojim ispijenim izgledom i licem koje kao da je „zamrznuto“ od botoksa.

Od slatke bucke tako je nastala ovisnica o estetskoj kirurgiji, pa sada kada se Renee pojavi na crvenom tepihu više nitko ne priča o lijepoj haljini koju nosi, već samo o njezinom deformiranom „smrznutom“ licu.

Donatella Versace

Danas ju zbog unakaženog lica nazivaju kraljicom plastike, a nekoć je bila prirodna ljepotica kojoj se svijet divio. Naravno, radi se o dizajnerici i poduzetnici Donatelli Versace koja je nekoć pažnju javnosti privlačila poslovnim uspjesima i ljepotom, a danas licem koje šokira.

Naime, Donatella se bliži 70. godini života, a starenje joj teško pada. Tijekom godina se podvrgla desecima plastičnih operacija koje su ostavile neizbrisiv trag na njezinom licu. Korekcije i stalno botoksiranje doveli su do toga da je lice ove bivše ljepotice danas iskrivljeno, a finalni rezultat je mnogo gori no što bi bio da je Donatella prirodno ostarjela.

Katie Price

Britanka Katie Price nekoć je bila jedna od najzgodnijih starleta svijeta, no danas paparazze i javnost zaprepasti svaki puta kada se pojavi u javnosti. Katie vjerojatno više ni sama ne broji na koliko je estetskih zahvata bila, no ono što je jasno je to da je u svakom slučaju pretjerala. 

Fotografije na kojima se ovoj bivšoj ljepotici na licu vide bolni šavovi od operacija, napuhnuta koža i deformirana fizionomija sada su već stara vijest, no mi se ipak ne prestajemo čuditi izgledu ove starlete koja doista nema mjere kada su odlasci pod nož u pitanju.

Zašto to čini vlastitom tijelu, nikome nije jasno. Čak su je liječnici upozorili kako je odavno pretjerala, kao i obitelj, koja ju je molila da ne radi više nikakve zahvate. Posljednji ožiljci bili su toliko strašni da su je se vlastita djeca preplašila.

Image

Nicole Kidman

Nicole Kidman nekoć je bila najplaćenija glumica svijeta te velika ljepotica kojoj su se svi divili. Posljednjih godina stvari su se malo promijenile, pa izgled glumice više ne inspirira već samo šokira sve koji ju ugledaju.

Iako se Nicole nikada nije podvrgavala operacijama poput liposukcije ili povećanja grudi, sama je priznala da je ovisna o botoksu. Nakon dugih godina stalnih injekcija u lice njezina je koža zategnuta poput maske, a lijepe crte lica glumica teško je razaznati.

Image

Melanie Griffith

Melanie Griffith bila je u vezi s mnogim zgodnim slavnim frajerima, a njezinoj su se ljepoti nadaleko divili. Ipak, s godinama su dolazile i brojne estetske korekcije i operacije, pa se legendarna ljepota ove plavuše počela spektakularno urušavati.

Melanie je oduvijek bila vrlo posvećena svom izgledu, pa i danas u poodmakloj dobi izgleda vitko, ali lice joj je podbuhlo od količine botoksa i zatezanja. Pretjerano istaknute jabučice, predimenzionirane usne i neprirodno zategnuta koža danas su karakteristike izgleda ove glumice, zbog čega mnogi žale za njezinom minulom ljepotom.

Image


(Foto: www.profimedia.hr)