Grašo ima novi singl 'Jel Ti Reka 'Ko'! Jesi li ga već čula?

Jedan od omiljenih domaćih pjevača, Petar Grašo, izbacio je dugoočekivani singl novi singl. Što kažeš?

Jel Ti Reka Ko (1).jpg

Jedan od najuspješnijih glazbenika i autora u regiji Petar Grašo nakon niza hitova koji su redom osvajali publiku i struku posljednjih godina, napokon predstavlja dugoočekivani singl 'Jel Ti Reka 'Ko'.

Radi se o mediteranskoj baladi s izuzetno snažnim i intimnim tekstom i upečatljivom interpretacijom. Pjesma se pomno 'brusila' u studiju s već dobro poznatim timom čiji hitovi osvajaju srca publike kao i vrhove ljestvica slušanosti.

shimmer fallback

'Dali smo si vremena i dugo smo radili na osmišljavanju aranžmana pjesme 'Jel Ti Reka Ko', jer nisam htio izgubiti tu emociju koja se desila kad mi je Tonči Huljić prvi put odsvirao pjesmu.', ispričao je Grašo.

Spot u režiji Vojana Koceića sniman je u dvije regije iznimno prirasle Petrovom srcu – u Istri u pitoresknom hotelu San Rocco, te na nekoliko lokacija u Splitu.

'I Istra i naravno moj Split imaju posebno mjesto u mom životu, to su moje omiljene lokacije kojima se uvijek prvo vraćam, svaka ima svoju vrstu ljepote i značenja za mene, pa sam ih tako želio zabilježiti i kroz novi spot', priča Petar.

shimmer fallback

Nova pjesma svakako je i sjajna uvertira u čak dvije arene koje Grašo priprema početkom sljedeće godine, 11.veljače pjevat će se u splitskoj Spaladium Areni, dok odmah nakon slijedi i zagrebačaka Arena 26. veljače.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.