Život na vagi

Pero se otvorio pred svima i otkrio kako je prije četiri godine ostao bez brata

Na vaganju nakon trećeg ciklusa napokon se otvorio i rekao zašto je glava kao stijena.

Pero_1.JPG

Pero Jukić za sebe kaže kako je iznimno snažna osoba, a u showu 'Život na vagi' još nije pokazao svoje slabosti - osim povrća. Ipak, i njega muče ozljede, konkretno lijevo koljeno u kojem su se pojavili mali problemi. Na vaganju nakon trećeg ciklusa napokon se otvorio i rekao zašto je glava kao stijena.

"Sada mi je sve puno lakše. Treninge odrađujem bez ikakvih problema", rekao je, a pohvalila ga je i trenerica Mirna da radi sve što joj kaže i pritom pomaže drugima.

"Fizički sam jak, a i psihički. To su svi moji komentirali da nisu vidjeli psihički jaču osobu od mene. To sam naučio kroz život. Cijeli život su se doma oslanjali na mene, tata je dosta radio na terenu, nije ga bilo. Tijekom rata smo imali punu kuću izbjeglica. Mama je iz Borova i kod nas je u jednom trenutku u stanu bilo 20-ak, nekoliko mjeseci", rekao je. Otvorio se i oko brata, koji je preminuo prije četiri godine. "Sad je neki dan bila godišnjica", rekao je Pero sjetno. Marijana Batinić zaželjela mu je puno uspjeha, a Pero ponovno nije razočarao. Trenutačno je skinuo još 3,8 kilograma. "Uvijek može bolje", zaključio je.

Novu epizodu showa 'Život na vagi' pogledajte u nedjelju na platformi Voyo.