Par rekreira scene iz hit filmova poput 'Petra Pana', a rezultati su genijalni

Influenceri Rachel Martino i Leo Camacho poziraju kao poznati parovi iz filmova, a rekreirali su scene iz "Male sirene", "Petra Pana", "Ratova zvijezda"...

Par rekreira scene iz hit filmova poput 'Petra Pana', a rezultati su genijalni

Poznati filmovi i crtići često nam mogu poslužiti kao inspiracija - za stvaranje glazbe, crtanje, ali i za rekreiranje poznatih scena i prerušavanje u poznate likove. A upravo na ideju rekreiranja scena došli su influenceri Rachel Martino i Leo Camacho, par čija nas je kreativnost oduševila.

Na svojim fotografijama, oni rekreiraju poznate dvojce, koristeći Photoshop za stvaranje scena iz filmova. Dosad su pozirali kao likovi iz "Male sirene", "Petra Pana", "Ratova zvijezda" i mnogih drugih, a njihove su fotografije na TikTok-u prikupile milijune pregleda.

Image

Fotošopirao sebe kako se zabavlja s Disneyjevim likovima, a rezultat je doista smiješanRachel i Leo oboje su influenceri, a u ožujku 2019. bili su pozvani su na krstarenje na kojem su se i upoznali. Čavrljali su i otkrili da se Rachel voli maskirati u Ariel iz "Male sirene", dok se Leo često maskirao u princa Erica iz istog filma. Tada su odlučili fotografirati kao likovi iz filmova i crtića, a njihov se odnos počeo sve više razvijati.

Počeli su pozirati kao poznati dvojci, a prvi dvojac kojeg su rekreirali bili su Sandy i Danny iz "Briljantina". Snimali su na lokacijama koje su izgledale slično lokacijama iz poznatih filmova, a tako su pronašli i karneval koji im je poslužio kao kulisa za photoshoot inspiriran popularnim "Briljantinom". 


No, pandemija koronavirusa spriječila ih je da se fotografiraju i rade ono što vole, kao i mnoge druge, pa je par postao kreativan. Jednog dana, Leo je dobio ideju da Rachel pretvori u kiborga pomoću Photoshopa, a nakon što su zajedno pozirali, jedan su drugoga pomoću Photoshopa transformirali u robote, a rezultati su ispali baš kao što su i zamišljali. Photoshop je tada postao njihov glavni alat, a ideje su dolazile same. 


"Oduvijek sam volio raditi rekreacije scena s televizije i filmova i mislim da smo tijekom karantene shvatili koliko daleko možemo stići s našim vještinama", rekao je Leo za Insider. Rachel je stručnjakinja za fotografiju, dok Leo koristi svoje sposobnosti montaže kako bi njihove slike pretvorio u fantastične scene. 

Sve svoje fotografije snimaju u stanu, uglavnom koristeći kostime i komade koje već posjeduju, a zajedno smišljaju ideje za fotografiranje. Također razgovaraju o likovima koji im se sviđaju i koje bi voljeli rekreirati, radeći zajedno kako bi osmislili koncept koji će uspjeti.

Ovaj nas je par apsolutno oduševio svojom kreativnošću, pa smo izdvojile neke od njihovih najboljih rekreacija.

Mia i Sebastian iz "La La Landa"

Carrie i Aidan iz "Seksa i grada"

Kylo Ren i Rey Skywalker iz "Ratova zvijezda"

Flynn i Zlatokosa iz "Vrlo zapetljane priče"

Ariel i princ Eric iz "Male sirene"

Belle i Zvijer iz "Ljepotice i Zvijeri"

Kapetan Kuka i Zvončica iz "Petra Pana"

Spiderman i Mary Jane Watson iz "Spidermana"