Efikasno ili ne

Lude prehrambene navike slavnih faca: Tko voli kukce, a tko grize led svakodnevno

Ako si mislila da ne smiješ nikome reći kako obožavaš zbog nespojivih kombinacija koje si pojela tijekom života, odmah ćemo te razuvjeriti. I velike holivudske zvijezde 'uživaju' u ludim prehrambenim navikama. Neki jedu led da zavaraju želudac, drugi samo obližu kaloričan čips i vrate ga u vrećicu

profimedia-0666160801.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Kombiniraš slanu hranu sa slatkišima? Skrivala si se kao vjeverica u duplji i jela slanac i Nutellu a da pritom nisi bila trudna? Nema veze. Da te utješimo, to nije ništa čudno, barem ne ako se pita poznate i slavne koji imaju svoje prilično čudne prehrambene navike.

Image
Razmišljaš o vegetarijanstvu?

Slavne face koje su postale vegetarijanci i vegani

Ako si mislila da nisi normalna zbog nespojivih kombinacija koje si pojela tijekom života, odmah ćemo te razuvjeriti malo niže u tekstu. Ispada da je to sasvim normalno i da svatko od nas ima svoje male skrivene mračne tajne. Pripremi se na spektakl jer upravo ćeš saznati tko obliže čips i vraća ga u vrećicu a tko jede isključivo ljubičastu hranu.

Angelina Jolie

Svjetski poznata glumica i humanitarka obišla je gotovo cijeli svijet i kušala razne vrste kuhinja. Unatoč svim delicijama koje joj spremaju vrhunski restorani, Angelina između ostalog jede i kukce. Smatra da se tako vraća korijenima jer su naši preteci da bi preživjeli bili primorani prehranjivati se i kukcima kako bi unijeli u tijelo nešto proteina.

Renee Zellweger

Ovu damu pamtimo u raznim veličinama. Od bucke u Dnevniku Bridget Jones, do mršavice koja preuzima Oskara za ulogu Judy Garland. Ako je netko konstantno bio na yo-yo dijetama, to je Zellweger. A izgleda da ova filmska ljepotica ima neobičnu tajnu brzog gubitka kilograma a to je - led. Renee Zellweger izjavila je jednom prilikom da tijekom dana stalno žvače kockice leda kako bi zavarala želudac i tako održava stanje sitosti dulje vrijeme.

Chrissy Teigen

Ne sumnjamo da ova ljepotica, profesionalni model, manekenka i celebrity ima savršeno izbalansiran jelovnik i da se strogo drži zdrave i uravnotežene prehrane kako bi očuvala svoju liniju. Upravo zato se ne čudimo načinu na koji se Chrissy dosjetila da pojede čips iako je visokokaloričan. Ova diva naime obliže začine s čipsa i ostatak vrati u vrećicu. Taktika je to koja joj pomaže da osjeti okus junk fooda bez da pojede ugljikohidrate.

Reese Witherspoon

Ova slavna glumica otišla je korak dalje. Ako si mislila da je hrana za bebe samo za djecu, razuvjerit ćemo te. Da bi održala svoju besprijekornu liniju, legenda romantičnih komedija jede hranu za bebe. Koliko god čudno zvučalo, dječje kašice bogat su izvor vitamina i minerala i savršeno izbalansiran obrok koji ne sadrži dodatne šećere ni aditive.

Ed Sheeran

Svjetski poznati glazbenik ustvari ne jede ništa čudno, ali su čudna mjesta na kojima konzumira hranu. Sheeran obožava kečap do te mjere da je naredio svom timu da bočica mora biti uvijek u njegovoj blizini. Dakle, pretpostavljamo da se prije koncerta opušta uz bocu kečapa.

Mariah Carey

Pjevačica, glumica, producentica i spisateljica prilično je jedinstvena kada je u pitanju prehrana. Čuli smo za astronautsku dijetu, keto dijetu, medicinsku, vojnu i mogli bi sada nabrajati tri dana, ali nismo čuli za ljubičastu dijetu. A upravo ovom bojom slavna pjevačica skida kile. Izjavila je jednom da tri dana u tjednu jede isključivo ljubičaste namirnice poput patlidžana, grožđa i šljiva.