RTL KANALI UŽIVO

Odbrojavamo dane: Uz Voyo ćeš program RTL kanala pratiti uživo - bilo kada i bilo gdje

Bilo da se odlučiš za more ili za planine, Voyo te prati svuda i donosi najnovije, najzabavnije i najbolje od televizije

1280x720-25cb1374-2baa-11ec-ad52-3a925a8303a3 (34).jpeg
Play logo

Voyo, nova revolucionarna RTL-ova streaming platforma stiže 27. kolovoza i na njoj ćeš moći gledati omiljene showove 24 sata unaprijed, u više od 10.000 sati sadržaja uživat ćeš bez reklama, a moći ćeš pratiti i sve RTL-ove kanale uživo.

Play logo

Na platformi Voyo očekuje te mnoštvo novog sadržaja i gomila pogodnosti. Omiljene TV showove moći ćeš gledati 24 sata prije prikazivanja na televiziji, bez reklama i na svim pametnim uređajima. Posebno je kul što ćeš preko platforme Voyo uživo moći gledati sve RTL-ove kanale, i one glavne i one kablovske.

shimmer fallback

RTL od sad možeš sa sobom nositi gdje god se nalazila - bilo da se odlučiš za more ili za planine, Voyo te prati svuda i donosi najnovije, najzabavnije i najbolje od televizije. RTL, RTL2, RTL Kockica, RTL Crime, RTL Passion, RTL Living te RTL Adrija kanali su koje ćeš moći gledati uživo i ne propustiti bilo koji od sadržaja koji se prikazuju na televiziji.

shimmer fallback

Informirat ćeš se uz 'RTL Danas' i 'RTL Direkt' s Mojmirom Pastorčić te 'Stanje nacije' Zorana Šprajca, nasmijat ćeš se uz zabavne serije poput 'Prijatelja', 'Teorije velikog praska' i 'Dva i pol muškarca', a moždane vijuge trenirat ćeš uz 'Zločinačke umove', 'FBI' i 'Poirota'. Ako nisi u blizini televizora, neće biti potrebe da propustiš novu epizodu 'Smrti u raju' ili popularnih turskih serija poput 'Punog Mjeseca'. Za one najmlađe tu je RTL Kockica uz koju se mogu zabaviti i učiti - čak i ako ste na plaži, u planinama ili na putu.

Play logo
shimmer fallback

Više informacija o novoj RTL-ovoj streaming platformi Voyo dostupno je na voyo.hr.

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.