Teško ih je zaboraviti

Od Aniston do Parker: Najpoznatije frizure s malih ekrana

Tijekom godina vidjeli smo fantastične frizure na malim ekranima, a mi smo se prisjetile onih najboljih i zanimljivih

BeFunky-collage (17).jpg
Foto: Profimedia.hr

Ako je 2020. bila dobra zbog nečeg onda su to TV serije, mogli smo se zabaviti se uz nove uspješnice, ali uživati sa starim likovima uz koje smo se uvijek mogli opustiti, a uz mnoge i nasmijati. Mnoge TV serije pamtimo i po nevjerojatnim modnim kombinacijama, ali i frizurama. Ove godine posebno se ističu dva lika i njihovi modni izričaj. Nicole Kidman kao Grace Fraser sa svojim savršenim kovrčama, a u seriji "Normalni ljudi" očarala nas je Marianne.

Image
Romanse u vrijeme raskoša

Nova hit serija je Bridgerton. Saznale smo sve o njoj

Super frizure na TV-u ipak nisu nešto novo, zapravo često se nekih serija ili filmova sjećamo baš zbog frizura. Ne možemo se odmah ne sjetiti Jennifer Aniston u "Prijateljima", a teško da ćemo zaboraviti neukrotivu kosu Carrie Bradshaw u "Seks i gradu". Tijekom godina vidjeli smo fantastične frizure na malim ekranima, a mi smo se prisjetile onih najboljih i zanimljivih.

Rachel Green - "Prijatelji"

Frizura Jennifer Aniston ušla je u povijest i postala klasik. Bezvremenski stil njezinog lika i danas je moderan, a mnoge žene još uvijek pitaju svog frizera može li ih ošišati kao i Rachel.

Buffy - "Buffy: Ubojica vampira"

Kroz svih sedam sezona ove serije, Sarah Michelle Gellar imala je savršenu dugu plavu kosu. Od klasične plave boje koja je bila moderna devedesetih do toplih pramenova u boji meda.

Kelly Kapowski - "Školsko zvono"

Volumen! Mnoge žene su provele sate ispred ogledala kako bi pokušale postići ovu frizuru. Bilo je potrebno puno truda, četki i laka.

Olivia Pope - "Scandal"

Elegantna frizura Olivije Pope očarala je mnoge žene. Savršena i bez jedne kovrče.

Joey - "Dawson's Creek"

Lik koji je glumila Katie Holmes imao je savršenu djevojačku frizuru. Ležerno i bez puno truda kao svaka savršena djevojka iz susjedstva.

Grace Fraser - "Slom"

Mnogi su bili oduševljeni serijom za koju sigurno možemo reći da je obilježila ovu godinu. Modni svijet bio je očaran kaputima koje je nosila Nicole Kidman, ali njezin crvenim uvojcima.

Marianne - "Normalni ljudi"

Ako si gledala ovu seriju, sigurno ne možeš poreći da si u jednom trenutku pomislila kako želiš skratiti šiške. Teško je odoljeti ležernoj frizuri koju nosi glavni lik.

Blair Waldorf - "Tračerica"

Ovdje se ne radi toliko o frizuri nego o svim tim prekrasnim dodacima za kosu. Blair Waladrof je bila jedna od onih koja je definitivno popularizirala špangice, mašne i rajfove.

Carrie - "Seks i grad"

Plavi uvojci Sarah Jessice Parker postali su jedna od kultnih frizura na TV ekranima i ništa se tu više ne mora reći.

Daenerys Targaryen - "Igra prijestolja"

Koliko je žena poželjelo izgledati zanosno i posebno kao Deanerys sa svojom plavom kosom. Možda nije frizura za naše doba, ali svakako su mnoge žene nakon gledanja serije poželjele isplesti velike pletenice.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.