Obitelj im je najvažnija

Obitelj prije svega: Ove slavne face odabrale su obitelj umjesto karijere

Izdvojile smo neke zvijezde koje su odlučile napustiti svoje visoko plaćene poslove kako bi se umjesto toga usredotočile na svoje voljene

poznati.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Svibanj je mjesec u kojem slavimo Majčin dan, ali i dan obitelji. Svaka majka, ali i svaki otac, složit će se da su djeca najveće bogatstvo na svijetu, a isto to misle i slavni glumci i pjevači koji su svoju obitelj odlučili staviti na prvo mjesto i odabrali je umjesto karijere.

Image
Krv nije voda

Jabuka ne pada daleko od stabla: Slavni roditelji i njihova 'mini me' djeca

Cameron Diaz jednom je rekla da neće imati obitelj i djecu samo zato što se to od nje očekuje. Tada se udala, dočekala svoju prvu bebu u 47. godini i povukla se iz glume. I druge velike zvijezde, poput pjevačice Celine Dion i glumca Freddieja Prinzea Jr., također su odlučile biti kod kuće sa svojim obiteljima, umjesto da budu na pozornici ili na filmskom platnu.

No to nisu jedine slavne osobe koje su odabrale obitelj umjesto karijere - izdvojile smo još neke zvijezde koje su odlučile napustiti svoje visoko plaćene poslove kako bi se umjesto toga usredotočile na svoje voljene.

Cameron Diaz

Nakon svog posljednjeg filma "Annie" 2014. godine, Cameron Diaz se udala i od tada uživa u 'mirovini'. Zatim je krajem 2019. godine dobila prvu kćer Raddix uz pomoć surogat majke i rekla da ne može zamisliti povratak na set dok je majka. "Volim biti majka. To je najbolji, najbolji, najbolji dio mog života. Jako sam sretna da sam to uspjela ostvariti s Benjijem", rekla je Diaz o majčinstvu i o svom suprugu Benjiju Maddenu.

Demi Moore

Usred razvoda od Brucea Willisa i majčine smrti nakon bitke s rakom, Demi Moore uzela je predah od Hollywooda kako bi se usredotočila na odgoj svojih kćeri. U svojoj knjizi "Inside Out" rekla je da se osjeća potpuno prirodno kao majka i da je to jedna od rijetkih stvari u kojima sa sigurnošću može reći da je bila prirodno dobra.

Jennifer Garner

Kad je jedan korisnik sarkastično komentirao njezinu Instagramu objavu i napisao "Kako nazivate filmsku zvijezdu koja ne snima filmove?", Jennifer Garner dala je savršen odgovor - "Mama!". S troje djece, uzimala je uloge u mnogo manjim dozama nego nekada, a sada, kako njezina djeca stare, ponovno se, malo pomalo, okreće svojoj karijeri, dok djecu odgaja zajedno sa svojim bivšim suprugom Benom Affleckom.

Sarah Michelle Gellar i Freddie Prinze Jr.

I Sarah Michelle Gellar i Freddie Prinze Jr. bili su velike zvijezde još krajem 90-ih i početkom 2000-ih. Upoznali su se na snimanju filma "Znam što si radila prošlog ljeta" i glumili u filmovima "Scooby-Doo". Od rođenja njihove djece, Sarah je smanjila filmske i televizijske uloge, a Freddie se na velikom platnu nije pojavio od 2008. godine. "Volim biti otac s punim radnim vremenom. Ne bi bilo dobro ukloniti se iz te jednadžbe, tako da sam praktički u mirovini", rekao je.

Julia Roberts

Nakon njezinog braka s Danielom Moderom, za kojeg se udala 2002. godine, obitelj je na prvom mjestu za Juliju Roberts. Nakon što je rodila par blizanaca i jednog sina, počela je birati uloge koje će se uklopiti u raspored njezine djece. Umjesto da slijedi uloge, čekala je da uloge dođu njoj, a zatim odlučila hoće li ih prihvatiti ili ne. "Sretna sam kod kuće i stvarno sam ispunjena", rekla je jednom prilikom.

Rick Moranis

Glumac koji je bio popularan u devedesetima zahvaljujući filmovima "Draga, smanjio sam djecu", "Istjerivači duhova" i "Obitelj Kremenko", odstupio je iz Hollywooda da bi odgojio svoje dvoje djece nakon što mu je supruga preminula od raka. Budući da je samohrani roditelj, otkrio je da je previše teško istovremeno odgajati djecu i snimati filmove. Zato je napravio malu pauzu koja je postala duža pauza, a onda je shvatio da mu Hollywood zapravo ne nedostaje.

Jessica Biel

Poznata po ulogama u seriji "U sedmom nebu" i filmovima "Teksaški masakr motornom pilom" i "Blade: Trojstvo", Jessica Biel postala je sasvim poznato ime. Posljednih je godina, ipak, zauzeta suprugom Justina Timberlakea i njihovo dvoje djece, a jednom je rekla da, kad bebe dođu, vaš raspored više nije toliko važan, jer su djeca na prvom mjestu. Biel je također dodala da se njezin život sada vrti oko njezinih mališana.

Celine Dion

Poznata pjevačica stavila je karijeru na čekanje od 2000. do 2002. godine, brinući se o svom suprugu Renéu Angélilu, kad mu je dijagnosticiran rak grla. Zatim je 2014. godine ponovno napravila stanku u karijeri otkazujući sve nastupe i usredotočivši se na svoju djecu i svog bolesnog supruga, koji je na kraju preminuo 2016. godine. "Želim posvetiti svaku trunku svoje snage i energije za ozdravljenje supruga, a za to mi je važno da ovo vrijeme posvetim njemu i našoj djeci", rekla je tada.