Krv nije voda

Jabuka ne pada daleko od stabla: Slavni roditelji i njihova 'mini me' djeca

Osim silnog talenta i bogatstva, filmske i glazbene zvijezde imaju još nešto što u nasljedstvo ostavljaju svojoj djeci – prekrasne gene

Jabuka ne pada daleko od stabla: Slavni roditelji i njihova 'mini me' djeca

Djeca hollywoodskih zvijezda obično nas očaraju svojom ljepotom jer je pored tako lijepih i glamuroznih roditelja teško pokupiti loše gene. No nekada kćeri i sinovi slavnih toliko nalikuju na pojedinog roditelja da moramo dva puta pogledati fotografiju kako bi bile sigurne o kome se točno radi. 


Jedna od takvih optičkih varki su Reese Witherspoon i njezina kći Ava Phillippe koje izgledaju više kao blizanke nego kao majka i kći. Reese je jučer na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira s Avom u istim božićnim džemperima, a fanovi su bili šokirani koliko majka i kći mogu identično izgledati. Neki su se našalili kako Ava više nalikuje na Reese od same Resse. 


Za veliku sličnost nisu zaslužni samo geni. Dok mlada Ava odrasta u prekrasnu ženu, Reese je čini se otkrila eliksir mladosti jer već godinama izgleda kao da je još u 20-ima. Jedna od najplaćenijih glumica Hollywooda je na ovu fotografiju prikupila gotovo dva milijuna lajkova i mnoge komentare slavnih kolega koji su oduševljeni njihovom sličnošću. 

Primjer 'blizanki' Reese i Ave potaknuo nas je da istražimo i ostale celebrity klince koji neodoljivo nalikuju na svoje poznate roditelje. Uglavnom se radi o slavnim kćerima, ali se tu našao i pokoji sin. Nama je sličnost toliko očita da smo morale biti oprezne da ne stavimo dvije fotke iste osobe, a o tome tko je na fotografiji roditelj, a tko dijete prosudi sama. 

Zoë Kravitz i Lisa Bonet

Kći Lennyja Kravitza i Lise Bonet nikako nije mogla naslijediti niti jedan loš gen, no nas je posebno oduševila sličnost između nje i njezine majke. Zoë je identična kopija talentirane Lise, a čini se kako je upravo i taj talent naslijedila od nje. Tako je Zoë danas slavna glumica i pjevačica te model. 

Mamie Gummer i Meryl Streep

Legendarna Meryl Streep ima jednako legendarnu kći koja joj neodoljivo nalikuje. Mamie Gummer također je talentirana glumica koja nije naslijedila samo izgled identičan majci, nego i njezinu karizmu i obožavanu osobnost. 

Lourdes Leon i Madonna

Manje je poznato da Madonna ima čak šestero djece, a među njima se posebno ističe Lourdes Leon koja izgleda kao smeđokosa kopija svoje majke. Lourdes je prije mjesec dana napunila 24. godine i moramo priznati da sve više nalikuje na slavnu majku. 

Miley Cyrus i Tish Cyrus

Iako nam je svima Mileyjin otac poznatiji od majke, ona je ipak većinu gena naslijedila od Tish. Miley možda izgleda kao kopija majke Tish, ali je zato njezina trenutna frizura bliža onoj koju je Billy Ray Cyrus nosio na vrhuncu slave. 

Hailey Bieber i Stephen Baldwin

Da kćeri nekada nalikuju na oca više nego na majku dokazuje supruga Justina Biebera Hailey. Ona i njezin otac Stephen izgledaju identično, baš kao i ostatak braće Baldwin. Baš nas zanima hoće li dijete Justina i Hailey izgledati poput slavnog djeda ili će ipak Bieberovi geni prevladati. 

Willow i Will Smith

Još jedan primjer u kojem kći izgleda baš kao njezin otac su Willow i Will Smith. Dok na njezinom licu možemo vidjeti nešto majčinih crta, Willow ipak više nalikuje poznatom glumcu. Njezine mačkaste oči postale su joj zaštitni simbol, dok je borbenost i pravednost ipak naslijedila od majke Jade. 

Kate Hudson i Goldie Hawn

I Kate i Goldie su nam poznate po svojim legendarnim ulogama u filmovima, ali ono po čemu ih dodatno pamtimo je nevjerojatna sličnost. Iako se Goldie s godinama podvrgnula raznim operacijama kako bi zadržala mladolik izgled, kada usporedimo njezine fotografije iz mladosti i one mlade Kate, sličnost je odmah vidljiva. 

Brooklyn i David Beckham

Jedan od najzgodnijih nogometaša na svijetu dobio je dostojnog nasljednika. Mladi Brooklyn što je stariji, sve više nalikuje na Davida Beckhama, a time slama i više srca. Ipak, ne možemo zanemariti i sličnost koju dijeli s majkom Victoriom. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.