IT haljina

O ovoj haljini sa snimanja 'Seks i grada' svi pričaju, a evo zašto bi mogla postati kultna

Da se snimaju nastavci 'Seks i grada' valjda znaju i ptice na grani, a svako snimanje na ulicama New Yorka naravno ne propuštaju paparazzi. Tako su i snimili Sarah Jessicu Parker u haljini koja će i prije emitiranja serije, očito postati hit

profimedia-0638075742.jpg
Foto: www.profimedia.hr

'Seks i grad' serija je koja je postigla globalan uspjeh i to je neosporno. No, osim ljubavnih zgoda i nezgoda četiri žene. svjetsku javnost uvijek je intrigirala i modna priča glavnih protagonistica. Tako je već odavno glavna junakinja, novinarka Carrie i njezini outfiti postali glavna tema. Žene diljem svijeta oduševljeno su isčekivale novu modnu kombinaciju i odlučile kako će upravo i posljednji novčić izdvojiti za neku kreaciju ili haljinu koju je Carrie u seriji 'tako dobro isfurala'.

Image
Ikona New Yorka

Sarah Jessica Parker poput Pepeljuge - od siromašnog djetinjstva do svjetske slave

I dok je top tema novih epizoda dosad bio izostanak Samanthe koja neće snimati nove epizode jer se u stvarnom životu posvađala s kolegicama, od neki dan, top tema je jedna haljina. Naime, fotografi su snimili Sarah Jessicu Parker na setu serije dok je snimala scenu u kojoj ide na 'spoj'.

shimmer fallback

I za taj izlazak, Carrie je besprijekorno odjevena u svjetloplavu haljinu, bijeli blejzer i naravno sandale s visokom potpeticom. Nekoliko fotografija bile su dovoljne da haljina postane top tema. Naime, već je nazivaju “the next Carrie dress”, ili haljini koja će definitivno ući u modnu povijest.

Riječ je o haljini modelu dizajnerice Norme Kamali koja se doslovno rasprodala u tri dana na Net-a-Porteru. I cijena joj nije bila toliko vrtoglava koliko bi pomisili na prvu. Naime, haljina je stajala tek 215 dolara što će mnogi reći da je ništa za ovu ljepoticu. Jednostavni kroj koji sjajno prikriva, ali i ističe obline, ali i prekrasna boja, glavni su aduti ove haljine.

Ipak hoće li upravo ova Kamali haljina postati kultna, poput one Diorove sa printom novina ostaje nam tek vidjeti. No, znamo da ćemo i mi pokušati uloviti ovu 'the dress' na nekoj svjetskoj online platformi.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.