Mlađe je slađe

DiCaprio nije jedini: 10 slavnih frajera koji vole (puno) mlađe žene

Čini se da su neki slavni muškarci poput Leonarda DiCaprija i Stevena Tylera pomalo opsjednuti mlađim ženama jer neprestano izlaze s partnericama koje su gotovo upola mlađe od njih, no ima i onih koji su zajedno već desetljećima i sretni su, unatoč dobnoj razlici

profimedia-0170736762.jpg
Foto: Profimedia.hr

Kaže se da prava ljubav ne poznaje granice pa ni razlike u godinama, a to osobito vrijedi kad su u pitanju slavni parovi. U svijetu bogatih i slavnih veze starijih muškaraca s prilično mlađim ženama nisu ništa neuobičajeno, a mnogi poznati frajeri ljube i upola mlađe partnerice.

Image
Mogu se pohvaliti velikom obitelji

Desetero, dvanaestero...Slavni frajeri koji su apsolutni rekorderi po broju djece

Činjenica je da muškarci vole mlađe žene, a ženama su često stariji frajeri privlačniji i seksipilniji. I dakako, puno je zdravih veza u kojima razlika u godinama ne predstavlja nikakav problem, no čini se da su neki slavni muškarci poput Leonarda DiCaprija i Stevena Tylera pomalo opsjednuti mlađim ženama jer neprestano izlaze s partnericama koje su gotovo upola mlađe od njih.

I oni nisu jedini. Naime, u Hollywoodu su veze starijih muškaraca s mlađim ženama popularnije nego ikad, a u nastavku smo izdvojile samo neke od celebova s holivudske A-liste koji stalno izlaze s ženama koje su od njih mlađe 10, 20 i više godina.

Leonardo DiCaprio

Prvi na ovoj listi svakako je omiljeni holivudski neženja, glumac i oskarovac Leonardo DiCaprio, koji je vjerojatno jedan od najpopularnijih slavnih muškaraca koji vole mlađe djevojke. Zvijezda 'TItanica' izlazi uglavnom samo s manekenkama, a gotovo nijedna od njegovih djevojaka nije imala više od 25 godina.

Dane Cook

Američki glumac i stand-up komičar izlazio je s mnogim ženama koje su bile puno mlađe od njega. Od 2017. godine u vezi je s 26 godina mlađom Kelsi Tylor, a par je prošle godine u kolovozu objavio zaruke. Prije toga, Cook je bio i u trogodišnjoj vezi s bivšom Playboyevom zvijezdom Amandom Cerny, koja je od njega bila mlađa 21 godinu.

Eddie Murphy

Popularni holivudski glumac i komičar poznat je po tome što ima jako puno djece, njih desetero, a njegova ljubavna prošlost prilično je burna. Njegova zaručnica, manekenka Paige Butcher, mlađa je od njega gotovo 20 godina, no čini se nijednom od njih to ne smeta. Prije toga bio je u vezi s TV zvijezdom Rocsi Diaz, koja je od njega bila mlađa 20-ak godina te s Amber Rose, koja je bila 23 godine mlađa od njega.

shimmer fallback

Steven Tyler

Slavni roker tijekom godina je ljubio brojne žene, i mnoge od njih su bile puno mlađe od njega. Razlika između njega i njegove zaručnice Erin Brady bila je 22 godine, a sada je u vezi s Aimee Preston koja je od njega mlađa nevjerojatnih 40 godina. No, čini se da su sretni jer su zajedno već sedam godina.

shimmer fallback

Johnny Depp

Nekad karizmatični glumac Johnny Depp šarmirao je brojne žene diljem svijeta, a ljubio je i mnoge poznate dame poput Winone Ryder, Vanesse Paradis i Kate Moss. Bio je u prilično burnom braku i s glumicom Amber Heard, koja je od njega mlađa 23 godine.

Joaquin Phoenix

Još davne 2013. godine glumac i oskarovac Joaquin Phoenix bio je u vezi s Allie Teilz koja je od njega mlađa gotovo 20 godina, a neko je vrijeme navodno izlazio i s Annom Paquin koja jedva da je bila punoljetna. Sreću je napokon pronašao u zagrljaju talentirane glumice Rooney Mare koja je od njega mlađa 10 godina. Unatoč dobnoj razlici, čini se da su sretni, a 2020. su dobili sina kojem su dali ime River po Joaquinovom preminulom bratu Riveru Phoenixu.

Al Pacino

I legendarni glumac Al Pacino ljubio je mlađe žene. Od 2009. do 2018. godine bio je u vezi s glumicom Lucilom Sola, koja je od njega bila mlađa 30 godina. Zatim je neko vrijeme izlazio s glumicom Meital Dohan, a razlika između njih dvoje bila je 40 godina. Tek nedavno, u javnost je izašla vijest da je danas 83-godišnji glumac dobio dijete sa svojom 54 godine mlađom djevojkom Noor Alfallah.

Sean Penn

Holivudski glumac Sean Penn bio je u braku s Madonnom, kao i glumicom Robin Wright, s kojom je dobio dvoje djece. Neko je vrijeme izlazio s 15 godina mlađom glumicom Charlize Theron, a bio je u kratkom braku i s glumicom Leilom George, koja je od njega bila mlađa 32 godine.

Michael Douglas

Brak slavnog glumačkog para, Michaela Douglasa i Catherine Zete-Jones, svojedobno je naišao na brojne negativne komentare radi njihove dobne razlike od 25 godina. Međutim, par je svima dokazao da je njihova ljubav prava, a u braku su već skoro 23 godine i imaju dvoje djece.

Harrison Ford

Legendarni glumac i zvijezda filmova o Indiani Jones, Harrison Ford, oduvijek je volio mlađe žene. Prije nego što se vjenčao s 22 godine mlađom glumicom Calistom Flockhart, glumac je izlazio s Minnie Driver koja je od njega mlađa 28 godina, a povezivali su ga i s kolegicom iz 'Star Warsa', glumicom Carrie Fisher koja je od njega mlađa 24 godine.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.