Kako je prošao prvi tjedan u kući?

Miss 'Života na vagi' kako su je prozvali kandidati: 'Jedva čekam izazove, avanturistički sam tip'

A stvarno volim život i želim živjeti još puno godina punim plućima, a ne se misliti koju bolest će mi moja debljina sutra donijeti", istaknula je. Što je Nina još rekla u intervjuu za RTL.hr, doznajte u nastavku.

Dizajn bez naslova - 2023-09-15T110443.249.jpg

Nina Bandić prijavila se u 'Život na vagi' jer prekomjerna težina utječe na njeno zdravlje. Strahuje da zbog prekomjerne težine neće još dugo biti sa svojim voljenima. "A stvarno volim život i želim živjeti još puno godina punim plućima, a ne se misliti koju bolest će mi moja debljina sutra donijeti", istaknula je. Što je Nina još rekla u intervjuu za RTL.hr, doznajte u nastavku.

Prošlo je prvih tjedan dana. Reci nam svoje prve dojmove.

Jako sam ugodno iznenađena. Mislila sam da će biti puno strašnije. Zasad se svi odlično slažemo, družimo se i trenerica je odlična.

Kako je protekao prvi trening? Kako si se osjećala?

U početku sam dala sve od sebe, krenula sam možda prebrzo i kasnije sam imala problema s disanjem. Kako imam devijaciju septuma i nisam znala pravilno disati. Što se tiče vježba, bile su zaista uredu. Treneri su bili uz nas, motivirali su nas i prošli smo ga i preživjeli.

Kakvi su bili izazovi?

Jedva ih čekam, avanturistički sam tip. Vodeni izazov više mi se svidio od onoga u blatu. Što se tiče prvog izazova, nismo se baš poznavali, ali smo isto tako djelovali timski i uspješno smo odradili zadatak. U drugom izazovu, kako imamo kandidate koji su stariji i imaju veći višak kilograma, oni nisu uspjeli osvojiti bod, ali mi je drago što su i crveni i plavi tim dali im podršku. U drugom izazovu bila sam najbrža ženska kandidatkinja.

Cijeli intervju pogledajte u videu. Show 'Život na vagi' gledajte ponedjeljkom i utorkom od 20.15 sati na RTL-u, a sve epizode dostupe su na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.