Neuspjele kiflice i gorki špinat nisu smetali gostima kao to što domaćica nije zapjevala

U današnjoj epizodi u 'Večeri za 5 na selu' kandidate je ugostila pjevačica Irena u Sesvetskom Prigorju u mjestu Đurđekovec

Irena priprema jelo.PNG

Irena je poslužila jelovnik koji se sastojao od predjela naziva Bogatstvo domaćih životinja, glavnog jela Zeleno u crvenom i deserta Rusko i medeno. Predjelo je svima bilo super, špinat u glavnom jelu nije oduševio nikoga, a desert je svima bio odličan. Irena je naposljetku dobila samo 34 boda i nije uspjela prestići trenutačno vodeću Barbaru.

Gosti su stigli dobro raspoloženi i komentirali kako ih je Irena jako lijepo dočekala. Ponudila ih je rakijama od borovnice i maline, a gostima su se jako svidjeli aperitivi pa su popili još nekoliko! Za predjelo je Irena poslužila nareske; buđolu, kulen, suhi vrat i kobasice, dvije vrste sira i nekliko vrsta kruha zato što joj kiflice nisu uspjele. „Stvarno je bilo savršeno predjelo“, rekla je Melisa, a i Silviji je sve bilo fino. „Prava domaća klopa, prave boje, savršeno“, zaključio je Miroslav.

Image

Za jelo glavno domaćica je poslužila lungić u umaku od vina, pekmeza od šljiva uz špinat, a svima se svidjelo kako je Irena dekorirala tanjur. „Ne znam zašto je domaćica bila skeptična oko umaka, jako se dobro sljubio s mesom, bio je pikantan i fin“, rekla je Silvija kojoj se nije svidio špinat, baš kao ni Melisi: „Bio je katastrofalan! Uopće mi nije pasao, nikako, ali meso i umak bili su savršeni.“ Takvo su mišljenje imali i Barbara i Miroslav - meso i umak bili su im odlični, a špinat gorak.

Domaćica je za kraj večeri poslužila tortu s medom. „Okus je bio odličan!“ rekao je Miroslav, a Barbari se toliko svidio da je tražila još. „Savršen okus! Sočno, milina“, komentirala je Barbara, a svidio se i Silviji i Melisi. Domaćica je željela da joj gosti nešto otpjevaju zato što ona trenutačno nije mogla pjevati zbog bolnih glasnica. „Razočarala nas je što nije bilo iznenađenja jer smo očekivali da će svaku večer biti nekakvo iznenađenje“, komentirala je Silvija, a Melisa dodala: „Mi samo znamo jesti, tako da je ona trebala pjevati!“ Naposljetku je Miroslav poveo pjesmu, a gosti su mu se pridružili.

Za svoju večeru Irena je od Miroslava dobila desetku zato što mu je atmosfera bila odlična, Barbara je dala devetku zbog gorkog špinata, Silvija je također dala devetku jer ju je razočaralo što nije bilo iznenađenja, a Melisa se pokazala najzahtjevnijom gošćom te je dala ocjenu šest uz objašnjenje: „Nije mi se svidio špinat i to što smo morali pjevati jer baš nisam za slušanje.“

Sutra kuha Melisa, a što će ona prirediti svojim gostima - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u.