Image
Foto: Profimedia
Zac Efron
Foto: Profimedia

Zac Efron

Zac Efron daleko je dogurao od mlade teen zvijezde u popularnoj serijalu filmova 'High School Musical'. Iako je najviše glumio u romantičnim filmovima i komedijama, poseljednjih godina sve ga više možemo vidjeti i u izbiljnijim projektima. Ovaj miljenik žena 18. listopada proslavit će svoj 34. rođendan.

Michele Morrone
Foto: Profimedia

Michele Morrone

Ovaj mladi talijanski glumac 3. listopada slavi svoj 31. rođendan, a iako je nevjerojatno svestran i talentiran (pa ga možemo vidjeti i u ulozi modela, pjevača i modnog dizajnera) - međunarodno priznanje stekao je nakon što se pojavio u erotskoj romantičnoj drami '365 dana' za koju se nestrpljivo iščekuje nastavak, koji je Netflix već potvrdio.

Will Smith
Foto: Profimedia

Will Smith

Iako je glumio u filmu Blizanac, Will Smith je Vaga, a ovih dana - točnije 25. rujna, proslavio je svoj 53. rođendan. Osim što izgleda kao da nije ostario ni dana od 'Princa iz Bel Aira', Will Smith pravi je dokaz da su muškarci Vage prije svega romantične duše, što dokazuje njegov brak s glumicom Jadom Pinkett Smith, dug gotovo 25 godina.

Dan Stevens
Foto: Profimedia

Dan Stevens

Šarmantni britanski glumac 10. listopada proslavit će 39. rođendan, a iako možda nije tako slavan kao neki drugi na ovom popisu, obožavateljice hvaljene britanske serije 'Downton Abbey' zasigurno ga se sjećaju kao naočitog Matthewa Crawleyja.

Matt Damon
Foto: Profimedia

Matt Damon

Znamo ga po brojnim ulogama, a vjerojatno najpoznatija je ona Jasona Bournea kojeg je utjelovio već pet puta. Uvijek nasmijani šarmer Matt Damon 8. listopada proslavit će svoj 51. rođendan, a i on je još jedna sretno zaljubljena Vaga: sa svojom suprugom Lucianom u braku je više od 15 godina.

Matt Bomer
Foto: Profimedia

Matt Bomer

Ovaj neodoljivi glumac prekrasnih plavih očiju 'igra za drugi tim', ali to ne znači da ne zaslužuje mjesto na popisu najzgodnijih. Gledale smo ga u filmovima 'Magic Mike', 'The Normal Heart', ali i u odličnoj seriji 'The Sinner', a iako će 11. listopada proslaviti 44. rođendan, možemo se slobodno složiti da izgleda kao da ima 10 manje. Također je u sretnom braku sa suprugom Simonom od 2011. godine.

Anthony Mackie
Foto: Profimedia

Anthony Mackie

Marvelova zvijezda Anthony Mackie, iliti novi Kapetan Amerika, također je Vaga, ako ti je slučajno trebao dodatni dokaz da je ovo jedan od najboljih horoskopskih znakova. Svoj 43. rođendan proslavio je 23. rujna, a mi ga jedva čekamo vidjeti u novim avanturama iz svijeta stripova.

John Krasinski
Foto: Profimedia

John Krasinski

Poznat po svojem dječačkom šarmu, glumac John Krasinski osvojio je naša srca još kao Jim Halpert u seriji 'The Office', a da nije samo talentiran glumac potvrdio je i kasnije kao redatelj i scenarist filmova Mjesto tišine 1 i 2, koje je snimio zajedno sa suprugom Emily Blunt. Njih dvoje u sretnom su braku od 2010. godine, a ovaj američki glumac 20. listopada proslavit će svoj 42. rođendan.

John Mayer
Foto: Profimedia

John Mayer

Američki glazbenik poznat je po svojim gitarističkim vještinama, klasičnim pop-rock pjesmama i šarmu kojem nisu odoljele mnoge žene, među kojima su i glumica Jennifer Aniston, ali i glazbenice Katy Perry i Taylor Swift. Ipak, nijedna od njih nije zarobila njegovo srce, pa će ovaj kantautor svoj 44. rođendan proslaviti solo.

Hugh Jackman
Foto: Profimedia

Hugh Jackman

Zasigurno najslavnija Vaga na ovom popisu, a vrlo vjerojatno i najomiljenija: australski glumac Hugh Jackman već godinama nas oduševljava svojim talentom, ali i šarmom i jednostavnošću, a 12. listopada proslavit će svoj 53. rođendan. Osim uspješne karijere u kojoj je ostvario brojne poznate uloge od Wolverina u Marvelovim filmovima do onih u drami 'Prestiž', trileru 'Zatočene', ili romantičnoj komediji 'Kate i Leopold', glumac je također jedan od rijetkih holivudskih šarmera koji su sretno oženjeni - sa svojom suprugom Deborrom-Lee Furness u braku je još od 1996. godine.

Top 10

Neodoljivi šarmeri: Najzgodniji slavni muškarci u znaku Vage

Smješten u osmoj kući pod vladavinom Venere, božice ljubavi i ljepote, horoskopski znak Vaga označava se simbolom vagom. Slično kao i simbol, muškarci koji pripadaju ovom horoskopskom znaku uvijek traže ravnotežu u svom životu. Imaju istančan osjećaj za pravdu i izvrsni su u rješavanju sukoba. Zbog toga što izvrsno slušaju druge, jako se lako sprijateljuju s ljudima. U jednoj rečenici mogli bismo ih opisati kao društvene, idealistične i miroljubive ljude koji imaju ljubaznu, brižnu i simpatičnu narav. Međutim, to ne znači da su muškarci Vage savršeni. I oni imaju negativnu stranu svoje osobnosti, najdublja je njihova neodlučna i lakovjerna narav, a nerijetko se zbune u izazovnim situacijama i mogu postati prilično temperamentni. No. bez obzira na sve njihove mane i vrline, jedno je sigurno: u ovom znaku rođeni su mnogi šarmantni slavni muškarci koji uistinu dokazuju da ovim horoskopskim znakom vlada planet ljepote. Deset najzgodnijih izdvojile smo u nastavku.

a.š.