Zvijezde su joj naklonjene

Kći Meghan i Harryja ponovno će spojiti kraljevsku obitelj- kažu astrolozi

Iako je rođena prije manje od 5 dana, astrolozi su već izradili natalnu kartu kćeri Meghan Markle i princa Harryja, a ime koje su dali malenoj, navodno je naljutilo kraljicu jer je nisu pitali za dopuštenje

profimedia-0567194070.jpg
Foto: Profimedia.hr

Prije nekoliko dana obitelj princa Harryja i Meghan Markle dobila je pojačanje. Kćerkica koju su nazvali Lilibet 'Lili' Diana Mountbatten-Windsor rođena je u petak u bolnici u Santa Barbari, suprotno očekivanjima da će Meghan roditi kod kuće.

"Lili je nadimak njezine prabake, kraljice Elizabete, koju članovi obitelji od milja zovu Lili. Njezino srednje ime, Diana, izabrali smo kako bismo odali počast voljenoj baki, princezi od Walesa", objavili su u službenom priopćenju Meghan i Harry, iznenadivši kraljicu koja nije znala da će se njezino 11. praunuče nazvati po njoj. Ova gesta još je veća, uzmemo li u obzir sve što se izdogađalo u proteklih godinu - dvije dana na britanskom dvoru, bijeg Susesexovih "preko bare", a potom i veliki intervju koji su dali Oprah, a u kojem su iznijeli brojne skandalozne tvrdnje o dvoru. Možda su imenom danim kćerkici pokušali zakopati ratnu sjekiru s obitelji, no po svemu sudeći nije im pošlo za rukom. Navodno se kraljici ne sviđa to što se beba zove po njoj.

People i Daly Mail pišu da su Meghan i Harry unučicu predstavili kraljici putem video poziva, ali i da kraljica navodno nije bila oduševljena činjenicom da se beba zove Lilibet. Problem, po svemu sudeći, leži u činjenici da je Lilibet vrlo intimni nadimak engleske kraljice koji joj je dao njezin otac kralj George dok je bila djevojčica, jer nije znala izgovoriti svoje ime. Osim oca, tako ju je zvao i njezin pokojni muž princ Phillip. Osim toga, izvor blizak dvoru, kažu da je kraljica poludjela kad je saznala jer je nisu pitali i ranije je obavijestili o tome. Harry pak s druge stane, tvrdi kako je kraljici rekao kako će nazvati kći njoj u čast.

Debbie Frank, astrologinja pokojne princeze Diane i njezina bliska prijateljica, već je izradila natalnu kartu malene Lilibet. Predviđa joj značajnu ulogu u svijetu, što će doći do izražaja već u njezinom ranom djetinjstvu. Djevojčica je rođena 4. lipnja, u znaku Blizanaca, koji nije toliko čest na kraljevskom dvoru.

Štoviše, jedan od istaknutijih bio je princ Philip koji je nedavno preminuo. Blizanci su živahni i razigrani, mladoliki u duši i vrlo drutveni. "Nova Sussex beba ima Mjesec u vatrenom Ovnu, a to znači da će u svakoj životnoj situaciji znati što želi. Vjerojatno će šefovati svima, čak i svom starijem bratu. No, ima ona i nježnu, osjetljivu stranu i vrlo bujnu maštu. Rođena je da bude primijećena, što govori Sunce u desetoj kući. Predodređena je da ostavi trag u svijetu, a pozicija Sunca na njezinoj natalnoj karti govori nam da je ovdje definitivno s razlogom i da će smisao svog života spoznati vrlo rano", objašnjava astrologinja te dodaje kako će malena djevojčica biti ta koja će ponovno ujediniti kraljevsku obitelj, a prenose britanski tabloidi.

Image
8. u redu za prijestolje

Meghan Markle rodila je djevojčicu kojoj su nadjenuli vrlo posebno ime

Tijekom trudnoće Meghan je napisala svoju prvu knjigu. Zove se Klupa ("The Bench") i namijenjena je najmlađima, a govori o odnosu oca i sina kroz prizmu majke. Usprkos nadanjima da će knjiga biti prihvaćena u obiteljima diljem svijeta, prvijenac vojvotkinje od Sussexa nije ušao ni u prih 200 naslova na ljestvici britanskog Amazona, no zaradila je brojne kritike s obzirom na autoričin narušen odnos s vlastitim ocem.

Publika je proziva jer piše knjigu o odnosu djeteta i oca, a nije u stanju poraditi na odnosu sa svojim tatom. Možda će upravo malena Lilibet biti ta koja će pomiriti ovu mladu obitelj s britanskim dvorom, ali i Meghaninim ocem.