Nikad nije kasno

Naomi Campbell iznenadila: U 51. godini postala je majka

Supermodel Naomi Campbell šokirala je brojne obožavatelje objavom na Instagramu

Naomi Campbell
Foto: Profimedia.hr

U dobi od 50 godina jedan od najpoznatijih svjetskih supermodela Naomi Campbell ostvarila je svoje snove o majčinstvu. U utorak ujutro, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj drži malene bebine noge, s objašnjenjem da je dijete njezino. "Prekrasan mali blagoslov izabrao me je za njezinu majku", napisala je. „Tako sam počašćena što imam ovu nježnu dušu u svom životu, ne postoje riječi kojima bih opisala životnu vezu koju sada dijelim s tobom, mali anđele. Nema veće ljubavi. "

Čestitke su brzo stigle od brojinih poznatih prijatelja, glumca Debija Mazara, dizajnerice Diane von Furstenberg, Riccarda Tiscija i Donatelle Versace, koja je komentirala "Naomi, danas od sestre postajem teta !!". Dizajner Marc Jacobs, s kojim je Campbell često surađivala u tri desetljeća svoje karijere, napisao je: „O moj Bože !!!! Danas je Dan?? Baš nevjerojatno. Koliko je ona sretna i koliko si ti sretna! Bit ćeš divna majka." .

Vijest i ne bi trebala toliko iznenaditi fanove supermodela, voditeljice YouTube showa i aktivistice. "Stalno razmišljam o tome da imam djecu", rekla je Campbell za časopis Evening Standard još 2017. godine, napominjući da već dugo financijski podupire desetke siročadi mlađih od 17 godina koja žive u Keniji. "Ali sada, s obzirom na to koliko je daleko znanost otišla, mislim da mogu postati majka bilo kada."

U to vrijeme Campbell nije bila sigurna bi li radije usvojila ili rodila dijete, ali na temu samohranog roditeljstva činilo se da se odlučila. "Želim očinsku figuru", rekla je Campbell. "Mislim da je važno." To, pojasnila je Campbell, nema veze s činjenicom da ona sama nikada nije imala figuru biološkog oca. S druge strane, pronašla je očinske figure u modnoj industriji tijekom svoje 31-godišnje karijere pa ne misli da joj je nešto nedostajalo. Pokojnog bivšeg južnoafričkog predsjednika Nelsona Mandelu zvala je svojim "djedom", a pokojnog legendarnog dizajnera Azzedinea Alaïu svojim "tatom".

Osim što je šokirala objavom, Naomi nije otrkila puno detalja, ali su već krenule priče da njezini prijatelji vjeruju da je koristila surogat majku. Bilo kako bilo, čestitke Crnoj panteri na sretnim vijestima.